بورساخبار بورس و اقتصاد

پیش بینی بورس فردا ۱۱ مهر۱۴۰۰ / خطر در کمین برخی از سهامداران

پس از عبور قیمت دلار از مرز ۲۸ هزار تومان در هفته گذشته بازاربورس به تناسب آن رشد نکرد، پیش از این گفته شد که این عدم رشد می‌تواند رشدهای پرقدرتی را برای بازار فراهم کند و بازار گردان‌ها باید اجازه دهند که روند رشد بازار به آرامی اتفاق افتد.هادی کیهان‌زاده، کارشناس بازارسرمایه درخصوص ارزیابی وضعیت بورس تهران در دهمین روز از مهرماه، گفت:بازار امروز واکنشی به قیمت جهانی نفت، پتروشیمی و اوره بود که قابل پیش‌بینی هم بود و چنین انتظاری را داشتیم.

وی ادامه داد: برای کلیت بازار باید گفت، وضعیت گروه‌های پتروشیمی، پالایشی و فلزی خوب است، اما گروه‌های دیگر از جمله خودرویی و دارویی تعریفی ندارند.

احتمال دارد فردا شاهد عرضه‌های بیشتری باشیم، اما به دلیل قیمت‌های خوبی که وجود دارد آخر وقت مجددا رشد خواهد داشت.

بازار بورس، روند خوب و رو به بالا را در پیش گرفته و در حال حاضر مانعی برای کاهش وجود ندارد.
کارشناس حقوقی بازار سرمایه گفت: ممنوع المعامله بودن یعنی، سهامدار امکان معامله در بورس را به دلایل مختلف از دست می‌دهد.

کارشناس حقوقی بازار سرمایه گفت: ممنوع المعامله بودن یعنی، سهامدار امکان معامله در بورس را به دلایل مختلف از دست می‌دهد.

حمیدرضا اسدی کارشناس حقوقی بازار سرمایه در رابطه با این پرسش که ممنوع المعامله s در بورس به چه معناست؟ بیان کرد: ممنوع المعامله s یکی از ممنوعیت‌های است که در آن، کلیه کدهای سهامدار با ارزش دارایی بیش‌تر از پنجاه میلیون تومان که در طول مدت ۲ سال اقدام به فروش سهام نکرده باشند، دچار ممنوعیت می‌شود.

این کارشناس حقوقی بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: ممنوع المعامله بودن به این معنی است که سهامدار، امکان معامله را در بازار سهام از دست می‌دهد.

او در ادامه افزود: اما باید به این نکته مهم توجه کرد که سهامدارانی که مشمول ممنوع المعامله s می‌شوند، اجازه فروش ندارند، اما خرید برای این کدها بلامانع است.

این کارشناس حقوقی در رابطه با این پرسش که ممنوع المعامله s به چه صورت رفع می‌شود؟ بیان کرد: سهامداران برای رفع انسداد این ممنوعیت، می‌توانند با مراجعه حضوری به شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه و با در دست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی جهت احراز هویت و تکمیل فرم‌های مربوط، برای رفع این نوع ممنوعیت اقدام کنند.

اسدی در پاسخ به این پرسش که چرا در کل قانون ممنوعیت معامله s وجود دارد؟ اظهار کرد: وجود چنین ممنوعیتی برای محافظت از دارایی استفاده نشده سهامداران و احراز هویت مجدد کدهای غیر فعال است. این قانون به طور منظم از سال ۹۱ اجرا شده است، ولی در سال ۸۶ و ۸۷ نیز اعمال شده است.
منبع:گسترش نیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا