روش صادرات زعفران به عمان می تواند به صورت انواع مختلف از نمونه های سرگل و نگین باشد که می توانیم با کیفیت و قیمت مناسب وارد این بازار مطلوب شویم. استفاده از زعفران در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی، آرایشی و در مواردی هم برای تولید رنگ و اسانس کاربرد دارد. این طلای سرخ به صورت فرآوری شده می تواند بیشترین ارزآوری را به همراه داشته باشد. متاسفانه صادرات این محصول تا دو سال اخیر هم به صورت فله به انجام می گرفت و از ابتدای سال ۹۶ صادرات به صورت فله ممنوع گردید. با اینکه ایران بزرگترین تولیدکننده زعفران در جهان است اما متاسفانه اسپانیا بیشترین سود را از این تولید می برد. زعفران با داشتن ترکیبات کروسین، پیکروکروسین و سافرانال دارای خواص آنتی اکسیدانی و درمانی بسیاری بوده که سبب شده از زعفران در مصارف دارویی استفاده شود.
در صادرات زعفران به کشورهای مختلف باید بتوانیم بهترین زعفران از نظر طعم، رنگ کیفیت، بسته بندی مناسب و استانداردهای لازم، ارائه دهیم. تا بتوانیم بازار های جهانی خود را حفظ کنیم، یکی از این بازارهای هدف و مطلوب و می تواند کشو ر عمان باشد در صادرات زعفران به عمان نمونه سرگل و نگین را که از نظر ظاهر برای مشتریان بسیار جذب کننده است که از لحاظ قرمزی ظاهر بسیار چشم نواز دارد و بسیار می تواند مشتری پسند باشد. برخی از هزینه ها به مجوز هایی که باید بار به هنگام تحویل به گمرک به همراه داشته باشد مانند گواهی بهداشت و استاندارد بین المللی مربوط می شود که به حجم بار و مقصد ارسالی بستگی ندارد.
قیمت زعفران در ترکیه در سال ۱۴۰۱
قیمت زعفران در ترکیه با توجه به بسته بندی های و برند هایی که از ایران وارد می کنند ، متغیر است. همچنین قیمت فروش عمده و خرده با هم تفاوت هایی دارد بی شک زعفران یکی از ادویه گران قیمت در همه کشور های دنیا است. کشور ترکیه یکی از متقاضیان زعفران ایران می باشد. ترکیه با توجه به کیفیت و مرغوبیت بالای زعفران ایرانی جزو خریداران و درخواست کنندگان همیشگی زعفران می باشد همچنین نزدیکی این دو کشور به هم و اینکه ویزایی برای رفتن به کشور ترکیه نیاز نیست ، بیشتر مردم هنگام مسافرت به ترکیه همراه خود مقداری زعفران برای فروش می برند. صادرات زعفران به ترکیه جزو پر سود ترین صادرات برای کشور محسوب می شود.
نحوه صادرات و مراحل انجام کار های گمرکی و همچنین مراحل بارگیری و کسب مجوز های لازم و همچنین میزان قابل قبول محصولات مربوط به زعفران همچون تخمه ریزه زعفرانی برای صادرات از مهم ترین دغدغه های تولید کنندگان و صادر کنندگان این محصول می باشد. که با این اوصاف قیمت زغفران ترکیه بسیار بالا تر از کشور خودمان است که حدود نود درصد زعفران دنیا را ایران تولید می کند و به همین علت ایران صادر کننده اول زعفران در جهان می باشد. در اینجا شما را با نحوه صادرات به ترکیه آشنا خواهیم کرد. یکی از راحت ترین و کم خرج ترین نوع صادرات زعفران به ترکیه صادرات چمدانی می باشد ، زیرا نیاز به کسب کارت بازرگانی و مجوز ها و روال های قانونی و گمرکی ندارد و به راحتی می توانید ، در داخل چمدان و به میزان معین زعفران به کشور ترکیه ببرید و در آنجا به فروش برسانید.
نحوه ی صادرات زعفران و بهترین روش تجارت زعفران
نحوه ی صادرات زعفران به سایر کشورها چگونه انجام می گیرد؟ و بهترین روش برای صادرات زعفران و هر کالایی که برای صادرات داریم چیست؟ یکی از بهترین و اقتصادی ترین محصولات صادراتی ایران، زعفران است. بهترین روش برای صادرات، انتخاب بازار هدف و بازاریابی است، بازاریابی اولین و مهمترین قدم در انجام صادرات است.
بازاریابی: شناخت بازار هدف و راه های نفوذ به آن دستیابی به این شناخت از طریق مذاکره با خریداران، استفاده از اطلاعات و آمارهای رسمی، شرکت در نمایشگاه های بین المللی، تماس با رایزنان بازرگانی درسفارتخانه ها و اتاق های بازرگانی و همچنین استعلام از موسسات بین المللی و مراکزی که در این مورد خدمات ارائه می دهند امکان پذیر است.
نحوه ی صادرات زعفران
صادرات زعفران نیازمند به فراهم بودن شرایط خاصی می باشد.
خرید و بسته بندی زعفران
دریافت گواهی استاندارد
دریافت گواهی بهداشت دامی نباتات ( حسب مورد )
ارائه کارت بازرگانی
از ابتدای سال ۹۶ صادرات زعفران به صورت فله ممنوع شده و این فرصت خوبی برای ورود به تجارت به صادرات زعفران است. زعفران یکی از مرغوبترین و با ارزشترین محصولات ایران می باشد که در سراسر دنیا شناخته شده است. زعفران به طلای سرخ نیز معروف است. و در بسیاری از استانهای کشور علی الخصوص شهرهای شرقی کشور تولید می شود و بخش اعظمی از این تولیدات به خارج از کشور صادر می شود. کشور اسپانیا با خرید ۳۲۵ میلیون دلار زعفران ایرانی در سال ۹۶ اولین کشور واردکننده این محصول می باشد بعد از کشور اسپانیا، هنگ کنگ با واردات ۹۶٫۵ میلیون دلاری زعفران ایران در رتبه دوم قرار دارد و کشور امارت با وارد کردن ۸۹٫۵ میلیون دلار در رتبه سوم قرار دارد. ایران در سال ۹۶ در مجموع ۴۱۶ تن و ۴۴۱ کیلو زعفران به ۶۲ کشور جهان صادر کرده است. آیا می دانستید ۵۰درصد از ایران به کشور اسپانیا صادر می شود؟