سهامداران توییتر ۵۴.۲ دلار به ازای هر سهم از دارایی های خود به عنوان بخشی از این معامله دریافت خواهند کرد، اما ماسک پیشتر گفته بود که ممکن است طی ۳ تا ۵ سال مجدداً شرکت را سهامی عام کند.
توییتر غول رسانه های اجتماعی به طور رسمی توسط ایلان ماسک در ۲۷ اکتبر در معامله ای که شاهد جنگ لفظی، نبرد دادگاه و برخی اخراج ها بود، خریداری شد. ماسک پلتفرم شبکه اجتماعی را با قیمت هر سهم ۵۴.۲ دلار خریداری کرد که ارزش کل معامله را به ۴۴ میلیارد دلار رساند.
ماسک همچنین شرکت را به عنوان بخشی از معامله خصوصی میگیرد که منجر به حذف سهام این شرکت و خارج کردن آن از دست سهامداران عمومی میشود.
تقریباً ۹ سال پس از فهرست شدن در بورس اوراق بهادار نیویورک (NYSE) در سال ۲۰۱۳، توییتر دیگر یک شرکت سهامی عام نیست. وب سایت NYSE اشاره کرد که معاملات سهام توییتر در روز جمعه مسدود خواهد شد. به غیر از NYSE، پلتفرمهای معاملاتی ارز دیجیتال مانند eToro و Robinhood نیز سهام توییتر را از فهرست پلتفرم خود حذف کردند.
خصوصی شدن توییتر ممکن است برای بسیاری شگفتانگیز نباشد، زیرا ماسک این ایده را مدتها قبل از مشارکت دادن آن در معامله مطرح کرده است و حتی قصد خود را برای خصوصی کردن تسلا در گذشته فاش کرده است.
عمومی کردن توییتر و خارج شدن از دست سهامداران عمومی به ماسک مزایای نظارتی خاصی را ارائه میکند و قطعاً چند میلیون جریمه برای او صرفهجویی میکند (ماسک به دلیل «شوخی» در مورد خصوصی کردن تسلا ۴۰ میلیون دلار جریمه شد). اینکه یک شرکت سهامی عام بودن نیاز به بررسی دقیق قانونگذاران دارد و ماسک رابطه بسیار بدنامی با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) داشته است.
یک شرکت خصوصی بودن همچنین باعث میشود توییتر در برخی از بررسیهای مالی عمومی صرفهجویی کند زیرا دیگر نیازی به افشای سه ماهه درباره سلامت کسبوکارش نخواهد بود.
خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر همچنین یک شریک رمزنگاری به شکل Binance داشت که طبق گزارش ها ۵۰۰ میلیون دلار در این معامله مشارکت داشته است. سهام ۵۰۰ میلیون دلاری بایننس در توییتر، آن را به چهارمین مشارکت کننده بزرگ در تصاحب تبدیل می کند.