در حال حاضر، صادرکنندگان کریپتو ژاپنی ملزم به پرداخت ۳۰ درصد نرخ مالیات شرکتی بر داراییهای خود هستند، حتی اگر از طریق فروش به سودی نرسیده باشند.
دولت ژاپن قرار است الزامات مالیاتی را برای شرکتهای رمزنگاری محلی کاهش دهد، زیرا این امر برای تحریک رشد در بخشهای مالی و فناوری داخلی تلاش میکند.
در حال حاضر، شرکتهای ژاپنی که کریپتو صادر میکنند، ملزم به پرداخت ۳۰ درصد نرخ مالیات شرکتی بر داراییهای خود هستند، حتی اگر از طریق فروش به سودی نرسیده باشند. به این ترتیب، تعدادی از شرکتهای رمزنگاری/بلاکچین داخلی و با استعداد، بنا به گزارشها، تصمیم گرفتهاند در چند سال گذشته در جای دیگری فروشگاه راهاندازی کنند.
حزب حاکم ژاپن، کمیته مالیاتی حزب لیبرال دموکرات (LDP) در ۱۵ دسامبر جلسه ای برگزار کرد و پیشنهادی را تصویب کرد – که ابتدا در ماه اوت ارائه شد – که الزام شرکت های رمزنگاری را برای پرداخت مالیات بر سود کاغذی از توکن هایی که منتشر کرده اند حذف می کند. برگزار شد.
انتظار میرود قوانین مالیاتی نرمتر برای کریپتو در ژانویه به پارلمان ارائه شود و برای سال مالی آینده ژاپن که از اول آوریل شروع میشود، اجرایی شود.
در صحبت با بلومبرگ در ۱۵ دسامبر، قانونگذار LDP و عضو دفتر سیاست Web3 آن، آکیهیسا شیوزاکی، خاطرنشان کرد که “این یک گام بسیار بزرگ به جلو است” و افزود که “برای شرکت های مختلف تجارتی که شامل صدور توکن است آسان تر خواهد شد.”
به نظر میرسد آخرین اقدام دولت نشان میدهد که با وجود فاجعه FTX، تمایل آن برای ترویج و توسعه بخش رمزنگاری داخلی و وب ۳ کاهش نیافته است.
نخست وزیر فومیو کیشیدا در ماه اکتبر تاکید کرد که توکن های غیرقابل تعویض (NFT)، بلاک چین و متاورس نقش مهمی در تحول دیجیتالی کشور خواهند داشت. نخست وزیر به عنوان نمونه از دیجیتالی شدن کارت های هویت ملی نام برد.
در ماه اکتبر، انجمن تبادل داراییهای مجازی و رمزنگاری ژاپن نیز اعلام کرد که قصد دارد از فرآیند غربالگری دقیق برای فهرست کردن توکنهای جدید در صرافیها عقبنشینی کند، چیزی که کیشیدا در ماه ژوئن از سازمان خودتنظیمی خواسته بود انجام دهد.
چنین احساسات آینده نگری توسط چهره های کلیدی در بخش خصوصی نیز به اشتراک گذاشته شده است. در ۸ دسامبر، غول بانکی Sumitomo Mitsui Financial Group (SMBC) اعلام کرد که در حال کار بر روی یک ابتکار عمل برای کشف موارد استفاده از توکنهای Soulbound (SBT) است.
SBTها به پیشنهاد ویتالیک بوترین، یکی از بنیانگذاران اتریوم در مورد استفاده از توکن ها برای نشان دادن هویت دیجیتالی افراد اشاره می کنند.