زمانی که صحبت از ثروتمند شدن و ایجاد یک کسب و کار می شود در ذهن اکثر افراد نیاز به سرمایه چند صد میلیونی ایجاد می شود اما روش های نوین درآمدزایی این چالش را حل کرده است و من توانستم با سرمایه کم در حوزه دستکش لاتکس رضایت مشتریان خود را جلب کنم و درآمد میلیاردی را به دست آورم. در این جا می توانید با این محصول سود ده آشنا شوید و در مسیر میلیاردر شدن ازآن کمک بگیرید.
دستکش لاتکس جعبه ای
دستکش لاتکس جعبه ای در بین تجهیزات پزشکی بسیار پرکاربرد و پر طرفدار می باشد. این محصول در ضخامت کم در معینات پزشکی و در ضخامت بالا در برای مصارف خانگی، استفاده در رستوران، استفاده در آرایشگاه ها و استفاده از شوینده های قوی کاربرد دارد. قیمت دستکش لاتکس جعبه ای باتوجه به اینکه به صورت تکی یا عمده خریداری شود متفاوت است. نوسانات بازار نیز در تعیین قیمت این کالا دخیل هستند. دستکش لاستیکی یکبار مصرف لاتکس مزایای زیادی نسبت به دستکش های وینیل و نیتریل دارد و بنابراین جزو دستکش هایی هستند که بیشتر در زمینه صنعتی و بهداشت استفاده می شوند. برخلاف نمونه های مصنوعی فوق الذکر، دستکش های لاتکس از لاستیک طبیعی ساخته شده و قابل تجزیه در محیط زیست می باشند.
دستکش لاتکس دندانپزشکی
اگر به دنبال قیمت دستکش لاتکس دندانپزشکی می باشید در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم. دستکش ها تنوع بسیار بالایی دارند که فقط یک نوع آن دستکش لاتکس پزشکی می باشد و در بین دستکش ها به پر کابرد ترین آن ها تبدیل شده است و کارایی زیادی هم دارد. دستکش های لاتکس که به صورت یک با مصرف می باشد بیشتر در محیط های درمانی و شبیه به آن مورد استفاده قرار می گیرند. اما در محیط های دیگر هم مانند حین پخت غذا، سالن ارایشی و تولید مواد شوینده، دارو سازی و صنایع دیگر از آن استفاده می شود.
دستکش لاتکس حریر
دستکش لاتکس حریر یکبار مصرف بوده و استفاده مجدد از آن ممکن است دردسر ساز شود. اما تاکنون روش استانداردی برای استفاده مجدد آن ارائه نشده است. این دستکش ها که معمولا در رنگ های سفید، آبی و سبز تولید میشود که از کشسانی بالایی برخوردار بوده و تهیه شده از محلول لاتکس است. این دستکش ها علاوه بر استفاده در صنعت پزشکی، در مراقبت از کودکان و سالمندان، خدمات غذایی، سرایداری و بهداشت و صنایع خودرو سازی مورد استفاده قرار می گیرند. دستکش لاتکس حریر اولین بار توسط ویلیام استوارت هالستد، رئیس جراحی بیمارستان جان هاپکینز در سال ۱۸۸۹ با هدف جلوگیری از درماتیت ناشی از مواد شیمایی حریر اختراع شد.