اخبار ارز دیجیتالارزهای دیجیتال

جانسون از CFTC از کنگره می‌خواهد تا اختیارات نظارت بر ارزهای دیجیتال کمیسیون را گسترش دهد

کمیسیون معاملات آتی کالا کریستین جانسون می خواهد از مشتریان به گونه ای محافظت کند که خطر بحران های آینده را کاهش دهد.

کریستین جانسون، کمیسیونر کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC) از کنگره خواسته است تا قانونی را اتخاذ کند که «شکاف فعلی در نظارت بر بازارهای نقدی ارزهای دیجیتال را ببندد».

جانسون طی یک سخنرانی در کنفرانس دارایی‌های دیجیتال در دانشگاه دوک در ۲۱ ژانویه، تعدادی اصلاحیه را پیشنهاد کرد که CFTC را قادر می‌سازد تا “بررسی موثر” را در مورد مشاغل، از جمله شرکت‌های رمزنگاری که می‌خواهند نهادهای تحت نظارت CFTC را خریداری کنند، انجام دهد. .

کمیسیونر همچنین خواهان افزایش اختیارات برای تنظیم کننده کالاها برای افزایش حمایت از مشتری، جلوگیری از بحران نقدینگی و کاهش تضاد منافع است.

کریستین جانسون، کمیسیونر CFTC

یکی از این تغییرات بالقوه اعطای اختیارات جدید به تنظیم کننده کالا برای بررسی هر کسب و کاری است که می خواهد ۱۰ درصد یا بیشتر از یک بورس ثبت شده در CFTC یا اتاق تهاتر را خریداری کند.

جانسون نمونه صرافی مشتقات LedgerX را برجسته کرد که در ۳۱ آگوست ۲۰۲۱ به یکی از زیرمجموعه های FTX تبدیل شد و اکنون در ورشکستگی صرافی رمزارز بسته شده است .

کمیسیونر خاطرنشان می کند که تنظیم کننده در حال حاضر توانایی انجام بررسی های لازم را در مورد هر شرکتی که کسب و کار را خریداری می کند ندارد و صرفاً یک مسافر است زیرا صرافی فرآیند فروش را طی می کند.

جانسون همچنین به اختلاط وجوه مشتریان پرداخت که یکی از اتهامات فاحشی بود که پس از فروپاشی FTX مطرح شد و خواستار تنظیم مقرراتی شد که تعهد شرکت‌های رمزنگاری را برای تفکیک وجوه مشتریان رسمی کند.

شکاف دیگری که جانسون به آن اشاره کرد، در رویه‌های مدیریت ریسک بود، که به سرایتی که پس از فروپاشی شرکت‌های ارزهای دیجیتال، مانند FTX، ادامه یافته است، اشاره می‌کند:

«ارتباط متقابل بین شرکت‌های رمزنگاری که توسط مدیریت ریسک شکننده یا غیرقابل‌وجود، شکست‌های حاکمیت شرکتی و تضاد منافع در شرکت‌های منفرد تقویت شده است، احتمال وقوع بحران‌ها را افزایش می‌دهد.»

کمیسیونر استدلال کرد که «چارچوب‌های کنونی مانند قانون و مقررات ضد تراست ممکن است در بازارهای متنوع‌تر بسیار محدود باشد» و در عوض از «حکمرانی متناسب و مؤثر و کنترل‌های مدیریت ریسک» حمایت کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا