ارزهای دیجیتالاخبار ارز دیجیتال

 صندوق بین المللی پول: ممنوعیت کریپتو ممکن است در بلندمدت موثر نباشد 

پس از پیشنهاد سیستم پرداخت CBDC دفتر کل، صندوق بین المللی پول در مورد تنظیم و استفاده از ارزهای دیجیتال در آمریکای لاتین و کارائیب گزارش داد.

صندوق بین‌المللی پول (IMF) درخواست خود را برای مقررات ارزهای دیجیتال در برخی کشورها تکرار کرده است، اما گفته است که ممنوعیت کامل ممکن است بهترین رویکرد نباشد.

در گزارش ۲۲ ژوئن در مورد آمریکای لاتین و کارائیب، صندوق بین‌المللی پول به رویکردهای مختلفی از سوی دولت‌های محلی در رسیدگی به پذیرش ارزهای دیجیتال و ارزهای دیجیتال بانک مرکزی یا CBDC اشاره کرد .

بیت کوین از سپتامبر ۲۰۲۱ به عنوان مناقصه قانونی در السالوادور پذیرفته شده است، در حالی که باهاما اولین کشوری بود که CBDC خود را به نام Sand Dollar در اکتبر ۲۰۲۰ راه اندازی کرد.

صندوق بین‌المللی پول گفت برزیل، آرژانتین، کلمبیا و اکوادور – که مقررات دولت‌هایشان در مورد رمزارزها در حال انجام است – در تلاش برای کمک به افراد غیربانکی، ارسال سریع‌تر و ارزان‌تر پرداخت‌ها، در بین بالاترین کشورهای جهان از نظر پذیرش دارایی‌های دیجیتال رتبه‌بندی شده‌اند.

علاوه بر این، طبق گفته صندوق، اکثر بانک‌های مرکزی در منطقه «دارای ارزهای دیجیتال یا در حال بررسی آن هستند».

صندوق بین المللی پول گفت:

«اگر به خوبی طراحی شوند، CBDC ها می توانند قابلیت استفاده، انعطاف پذیری و کارایی سیستم های پرداخت را تقویت کنند و گنجاندن مالی در آمریکای لاتین و کارائیب را افزایش دهند.

در حالی که چند کشور دارایی‌های کریپتو را با توجه به خطراتشان کاملاً ممنوع کرده‌اند، این رویکرد ممکن است در درازمدت مؤثر نباشد. در عوض، منطقه باید روی رسیدگی به محرک‌های تقاضای کریپتو، از جمله نیازهای پرداخت دیجیتال برآورده نشده شهروندان، و بهبود شفافیت، با ثبت تراکنش‌های دارایی‌های رمزنگاری در آمارهای ملی تمرکز کند.»

صندوق بین المللی پول اغلب در مخالفت با کشورهایی که ارزهای رمزنگاری شده را به عنوان ارز قانونی استفاده می کنند، اظهارات عمومی کرده است .

در ۱۹ ژوئن، مدیر بخش بازار پول و سرمایه، توبیاس آدریان، سیستم پرداختی را پیشنهاد کرد که از یک دفتر کل برای ثبت تراکنش‌های CBDC استفاده می‌کرد – ایده‌ای که با انتقاد شدید بسیاری در فضای رمزنگاری مواجه شد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا