Bumper نوسانات نزولی را برای دارایی های محافظت شده حذف می کند، و آن را به یک جایگزین قابل اعتماد برای معاملات گزینه های کریپتو تبدیل می کند.
نوسانات قیمت یکی از بزرگترین عوامل بازدارنده بازار کریپتو است که تازه واردان را از تجارت یا سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین یا اتر منصرف می کند.
شرایط شدید بازار میتواند میلیاردها دلار نقدینگی را به همراه داشته باشد و برای سرمایهگذاران نهادی نیز ایدهآل نباشد.
گزارش ها نشان می دهد که تقریباً ۴۰ درصد از افرادی که کریپتو خریداری نکرده اند به دلیل نوسانات قیمت در انجام این کار مردد هستند.
بنابراین، جای تعجب نیست که فضای کریپتو سعی کرده راهحلهای مالی غیرمتمرکز (DeFi) ارائه دهد که به سرمایهگذاران کمک میکند تا از نوسانات بازار محافظت کنند.
بهترین راه حل موجود برای معامله گران برای مدیریت ریسک خود از خارج از اکوسیستم DeFi بود. مدل قیمت گذاری گزینه های بلک شولز ۵۰ ساله روشی است که توسط معامله گران برای تعیین حق بیمه منصفانه برای گزینه ها استفاده می شود.
این گزینه ها به معامله گران این امکان را می دهد که در تاریخ آینده یک دارایی خاص را با قیمت تعیین شده بخرند یا بفروشند.
مدتها قبل از وجود ارزهای رمزنگاری شده توسط بسیاری از بازارهای دارایی در امور مالی سنتی (TradFi) به طور گسترده استفاده شده است و زمانی که Deribit در سال ۲۰۱۶ معاملات گزینه های بیت کوین را راه اندازی کرد، به عنوان گزینه های رمزنگاری معرفی شد .
چرا مدل گزینه های TradFi برای بازارهای رمزنگاری ناکارآمد است؟
در حالی که مدل Black-Scholes به معامله گران اجازه می دهد تا ریسک مربوط به تغییرات در قیمت دارایی پایه را کاهش دهند و در ۵۰ سال یک بازار ۱۳ تریلیون دلاری ایجاد کنند، به دلایل مختلف به طور خودکار به بازار کریپتو ترجمه نمی شود.
اول، بر مفروضاتی مانند نوسانات ثابت، توزیع منطقی قیمت دارایی و بازارهای بدون اصطکاک متکی است. زمانی که این مفروضات صادق نباشند، مانند زمانی که بیت کوین و اتر نسبت به نفت نوسان کمتری دارند ، مدل نادرستی قیمتی ایجاد می کند.
یک نمودار ۹۰ روزه که نوسانات قیمت بیت کوین، اتر و نفت را نشان می دهد
مدل گزینههای Black-Scholes که از امور مالی سنتی سرچشمه میگیرد، همچنین به دلیل ناتوانی در توضیح رویدادهایی مانند سقوط بازار و تغییرات شدید قیمت شناخته شده است.
به طور کلی، قراردادهای اختیار معامله سنتی گران هستند و بدون برنامه بازی برای مواقعی که ارزش دارایی های محافظت شده افزایش می یابد، بیش از حد پیچیده هستند.
مشتقات بومی رمزنگاری با DeFi 3.0
DeFi از اولین باری که ظاهر شد راه درازی را پیموده است و بر اساس تکرارهای قبلی با هر مورد جدید ساخته شده است.
DeFi 1.0 شروع بلاک چین را به عنوان یک اکوسیستم مالی نشان داد و سیستم های متمرکز سنتی را دور زد. DeFi 2.0 این مفهوم را با بهبود نقدینگی، حاکمیت مقیاس پذیری و امنیت گسترش داد.
اکنون، ما به سمت DeFi 3.0 می رویم که نوید یک جهش قابل توجه در نوآوری را با معرفی مکانیسم های استخراج نقدینگی و سرمایه گذاری پیشرفته، مشتقات دائمی، وام دهی NFT و قابلیت همکاری متقابل زنجیره ای می دهد.
این ویژگیهای پیشرو این امکان را فراهم میآورد که جایگزین بهتر و رمزنگاریتر برای قراردادهای گزینه سنتی ارائه شود.
پروتکل DeFi Bumper که در ۷ سپتامبر راه اندازی شد، راه جدیدی را برای محافظت از ارزش دارایی های رمزنگاری کاربران در برابر چرخه های نزولی و سقوط بازار ارائه می دهد و در عین حال سود را در زمانی که نمودارهای قیمت سبز چشمک می زنند، حفظ می کند.
با قیمت گذاری حق بیمه قرارداد بر اساس نوسانات واقعی به جای نوسانات گذشته در طول مدت موقعیت، حق بیمه Bumper به طور متوسط ۳۰ درصد کمتر از قیمت های مشاهده شده بازار برای گزینه های فروش ETH در Deribit و سایر پلتفرم های اختیار ارز دیجیتال است.
بر اساس فعالیت بازار و سلامت پروتکل محاسبه می شود، حق بیمه با قیمت پویا برای به حداقل رساندن هزینه حفاظت طراحی شده است، و Bumper را به یک جایگزین جذاب برای قراردادهای اختیار معامله تبدیل می کند.
چگونه از نوسانات کریپتو محافظت کنیم
پس از اتصال کیف پول خود به پروتکل Bumper، کاربران باید کف حفاظتی و طول مدت را تنظیم کنند.
هنگامی که داراییهای کریپتو به Bumper سپرده میشوند، کاربران یک توکن قابل ترکیب برای دارایی دریافت میکنند که نشاندهنده دارایی محافظتشده با حذف نوسانات منفی است.
هنگامی که قیمت دارایی های رمزنگاری محافظت شده بالا می رود، کاربران می توانند توکن های اصلی خود را در پایان دوره خود بازیابی کنند.
اگر قیمت پایین بیاید، به جای آن، کاربران استیبل کوین هایی به ارزش سطح طبقه انتخابی دریافت خواهند کرد.
کاربرانی که نقدینگی USD را به این پروتکل ارائه می کنند، بازدهی ۳٪ تا ۱۸٪ در USD Coin از حق بیمه پرداخت شده توسط گیرندگان حفاظت دریافت می کنند.
کاربران Bumper که میخواهند موقعیتی را برای محافظت یا کسب درآمد باز کنند، باید توکن BUMP بومی پروتکل را در کیف پول خود نگه دارند، که در طول دوره کاری آنها باند میشود و پس از بسته شدن موقعیت بازگردانده میشود.
برهم زدن بازار ۱۳ تریلیون دلاری
Bumper از نوآوری هایی استفاده می کند که توسط بلاک چین امکان پذیر شده است، از جمله نقدینگی همتا به استخر و قراردادهای هوشمند، تا نیاز به دخالت شخص ثالث را از بین ببرد و در عین حال خطر عدم تحویل طرف مقابل را در زمان انقضا از بین ببرد.
معماری جدید Bumper یکی از قابل توجه ترین الگوریتم های مالی را از زمان شکل گیری فرمول بلک شولز در بیش از ۵۰ سال پیش نشان می دهد.
پروتکل DeFi با حفاظت ETH، با wBTC و سایر داراییها در خط لوله راهاندازی شده است. برای جشن راه اندازی، Bumper در مجموع ۲۵۰۰۰۰ دلار مشوق بین کاربران اولیه توزیع می کند که به سمت کسانی است که زودتر وارد می شوند و موقعیت های طولانی تری دارند.
جاناتان دکارترت مدیر عامل و یکی از بنیانگذاران Bumper گفت:
“Bumper با به چالش کشیدن و تغییر شکل بالقوه هنجارهای پذیرفته شده قیمت گذاری گزینه ها، نه تنها بازار کریپتو را متحول می کند، بلکه این پتانسیل را دارد که امور مالی سنتی را تغییر دهد و بازار عظیم ۱۳ تریلیون دلاری آپشن ها را مختل کند.”
تکامل DeFi محصولات اولیه و ساختار یافته جدیدی را معرفی می کند که قبلاً دیده نشده بود. با محصولاتی مانند Bumper، اکوسیستم DeFi یک سکوی پرتاب برای محصولات مالی عجیب و غریب، جدید و پیشگامانه ایجاد می کند.
افقهای جدیدی که توسط DeFi 3.0 مشاهده میشود، راه را برای نوآوریهای مالی هموار میکند که کریپتو را از امور مالی سنتی دور میکند تا به یک اکوسیستم خودپایدار تبدیل شود.