اخبار کسب و کارها

آموزش رایگان بورس (آموزش صفر تا ۱۰۰ بورس رایگان در ایران)

بورس یکی از مهم‌ترین بازارهای مالی در جهان است که می‌تواند فرصت‌های بسیاری را برای سرمایه‌گذاران فراهم کند؛ اما برای ورود و موفقیت در این بازار به داشتن دانش و مهارت‌های خاصی نیاز دارید. آموزش بورس یکی از راه‌هایی است که می‌تواند به شما کمک کند تا با اصول و مبانی بورس، روش‌های تحلیل و ارزیابی سهام و ابزارهای مالی، ریسک‌ها و چالش‌های بازار، استراتژی‌ها و روش‌های موفق معامله گران حرفه‌ای آشنا شوید. در این مقاله قصد داریم به شما نشان دهیم که چرا همه به دنبال آموزش بورس رایگان هستند. همراه ما باشید.

آموزش صفر تا 100 بورس رایگان

دلایل اهمیت آموزش بورس رایگان؟

بورس مانند هر تجارت دیگری مجموعه‌ای از ریسک‌های خاص خود را دارد؛ بنابراین اگر می‌خواهید در آن موفق شوید باید ترفندهایش را یاد بگیرید. شما می‌توانید با گذراندن یک دوره آموزش صفر تا صد بورس، بینشی در مورد نکات فنی و ترفندهای آن به دست آورید. مهم‌ترین دلایل برای آموزش رایگان بورس و یادگیری آن عبارتند از:

  • تسلط بر استراتژی‌های معاملاتی
  • یادگیری تکنیک‌ها و نکات سهام روزانه برای محافظت از سرمایه خود
  • آموختن روش‌های کسب درآمد بیشتر در عین سرمایه‌گذاری کم‌تر
  • مدیریت بهتر ریسک

دلایل اهمیت آموزش بورس رایگان

انواع بازار بورس در ایران کدم‌اند؟

بطورکلی ۴ بازار بورس مختلف در ایران وجود دارد که در هر کدام از آن‌ها گروه‌های مختلفی حضور دارند و کالاهای مختلفی را معامله می‌کنند. این بازارها عبارت‌اند از:

۱. بازار بورس اوراق بهادار

این یک بازار محلی است که در آن سهام شرکت‌ها، حق تقدم سهام، اوراق مشارکت، اوراق قرضه و سایر اوراق بهادار معامله می‌شوند. این بازار به دو بازار بورس و فرابورس تقسیم می‌شود. بازار بورس شامل شرکت‌هایی است که شرایط پذیرش مشخصی را دارند و در دو تابلوی اصلی و فرعی بازار اول و بازار دوم قرار می‌گیرند.

۲. بازار بورس کالا

در بازار بورس کالا «کالاهای فیزیکی مانند مواد خام، مواد اولیه و فراوری نشده» معامله می‌شوند؛ همچنین در آن ابزارهای مالی مختلفی مانند سلف استاندارد، گواهی سپرده کالایی، قراردادهای اختیار معامله، قراردادهای آتی و … را می‌بینیم. این بازار به دو بازار نقدی و آتی تقسیم می‌شود. بازار نقدی شامل معاملاتی است که در زمان حاضر و با تحویل فوری کالا صورت می‌گیرد. بازار آتی شامل معاملاتی است که در زمان آینده و با تحویل موعدی کالا صورت می‌گیرد.

۳. فرابورس

فرابورس یکی از انواع بازار بورس در ایران است که در آن شرکت‌هایی که شرایط ورود به بورس اصلی را ندارند، میتوانند سهام خود را عرضه کنند. فرابورس دارای قوانین و رویه‌های ساده‌تری برای پذیرش و معامله سهام است و از چهار بازار تشکیل شده است که عبارت‌اند از:

  • بازار اول: شامل سهام شرکت‌ها و واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری است. شرکت‌های این بازار حداقل سرمایه ۱۰ میلیارد ریال دارند و زیان انباشته ندارند.
  • بازار دوم: شامل سهام شرکت‌های سهامی عام می‌شود و حداقل سرمایه در این بازار یک میلیارد ریال است.
  • بازار پایه: شامل سهام شرکت‌هایی است که شرایط پذیرش در بازار اول و دوم را ندارند. این بازار به سه تابلوی زرد، نارنجی و قرمز تقسیم می‌شود که بر اساس شرایط مالی و شفافیت شرکت‌ها مشخص می‌شوند.
  • بازار سوم: شامل سهام شرکت‌هایی می‌شود که به‌صورت یکجا و با تخفیف عرضه می‌شوند.

آموزش بورس رایگان در ایران

۴. بازار بورس انرژی

در این بازار انواع انرژی مانند برق، گاز، نفت و … معامله می‌شود. این بازار دو بازار به نام‌های نقدی و آتی دارد. بازار نقدی شامل معاملاتی است که در زمان حاضر و با تحویل فوری انرژی صورت می‌گیرد. بازار آتی شامل معاملاتی است که در زمان آینده و با تحویل موعدی انرژی صورت می‌گیرد.

آموزش بورس رایگان به چه افرادی توصیه می‌شود؟

آموزش رایگان بورس و یادگیری دقیق آن به افراد کمک می‌کند تا در بازار سرمایه موفق باشند و از سوددهی و رشد این بازار استفاده کنند؛ اما برای یادگیری بورس نیاز است که افراد به مراحل و روش‌های صحیح آموزش پی ببرند و از منابع و مراجع معتبر و به روز استفاده کنند. آموزش و یادگیری بورس به افرادی توصیه می‌شود که:

  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی هستند و می‌خواهند از فرصت‌های این بازار بهره‌مند شوند.
  • دارای دانش و سواد مالی کافی نیستند و می‌خواهند اصول و مبانی بورس را یاد بگیرند.
  • می‌خواهند ریسک‌ها و چالش‌های بازار بورس را بشناسند و راه‌های مدیریت و کاهش آن‌ها را یاد بگیرند.
  • می‌خواهند با استراتژی‌ها و روش‌های موفق معامله گران حرفه‌ای آشنا شوند و از تجربیات آن‌ها بهره‌مند شوند.

۵ روش‌ کسب سود از بازار بورس

بازار سهام می‌تواند راهی عالی برای کسب درآمد باشد، اما مهم است که قبل از شروع سرمایه‌گذاری، تحقیق کرده و خطرات آن را درک کنید. نکات کسب درآمد از بورس:

  1. با یک برنامه شروع کنید. اهداف مالی شما چیست؟ چقدر پول برای سرمایه‌گذاری دارید؟ با چقدر ریسک راحت هستید؟ هنگامی که پاسخ خود را به این سؤالات دانستید، می‌توانید برنامه‌ای برای چگونگی سرمایه‌گذاری در بازار بورس ایجاد کنید.
  2. قبل از خرید هر سهمی تحقیق کرده و برای بلندمدت سرمایه‌گذاری کنید. بازار بورس بی‌ثبات است و زمان‌هایی وجود دارد که سرمایه‌گذاری‌های شما ارزش خود را از دست می‌دهند؛ اما اگر صبور باشید و برای بلندمدت سرمایه‌گذاری کنید به احتمال زیاد سود خواهید کرد.
  3. سبد خود را متنوع کنید. تمام تخم‌مرغ‌های خود را در یک سبد قرار ندهید. پول خود را روی سهام مختلف تقسیم کنید تا ریسک خود را کاهش دهید.
  4. سود سهام خود را دوباره سرمایه‌گذاری کنید. هنگامی که سود سهام خود را دریافت می‌کنید آن‌ها را دوباره سرمایه‌گذاری کنید تا سهام بیشتری بخرید. این به رشد پورتفولیوی شما در طول زمان کمک می‌کند.
  5. وقتی بازار سهام دچار رکود می‌شود، نترسید. در این شرایط وسوسه می‌شوید که سهام خود را بفروشید و زیان خود را کاهش دهید؛ اما اگر از فروش وحشت داشته باشید، احتمالاً سهام خود را با ضرر می‌فروشید.

۶ نکته برای کسب درامد از بازار بورس

اگر این نکات را رعایت کنید در راه کسب درآمد از بازار بورس موفق خواهید بود؛ اما به یاد داشته باشید که هیچ تضمینی برای موفقیت وجود ندارد. بورس یک سرمایه‌گذاری مخاطره آمیز است و ممکن است ضرر کنید؛ بنابراین همیشه با احتیاط سرمایه‌گذاری کنید و فقط پولی را سرمایه‌گذاری کنید که می‌توانید از دست بدهید. اگر به تازگی آموزش صفر تا صد بورس را پشت سر گذاشتید، این نکات برگفته از سایت چارت ایران را درنظر بگیرید:

  • با مقدار کمی پول شروع کنید. بیش از حد توان، سرمایه‌گذاری نکنید.
  • از یک شرکت کارگزاری تخفیف استفاده کنید. شرکت‌های کارگزاری تخفیف کمیسیون‌های پایینی را ارائه می‌دهند که می‌تواند باعث صرفه‌جویی در هزینه معاملات شما شود.
  • کتاب‌ها و مقالاتی در مورد بورس بخوانید. اطلاعات زیادی در مورد سرمایه‌گذاری در دسترس است؛ بنابراین برای یادگیری اصول اولیه زمان بگذارید.
  • با یک مشاور مالی صحبت کنید. یک مشاور مالی می‌تواند به شما در ایجاد یک برنامه سرمایه‌گذاری شخصی کمک کرده و نیازهای خاص شما را برآورده کند.
  • هنگام سرمایه‌گذاری در بورس همیشه یک عنصر ریسک وجود دارد. ریسک به نسبت مستقیم با بازده مرتبط است. قانون طلایی این است که قبل از شروع سرمایه‌گذاری در بازار بورس باید ظرفیت ریسک‌پذیری خود را اندازه‌گیری کنید.
  • بورس می‌تواند راهی عالی برای رشد ثروت شما در طول زمان باشد؛ اما مهم است که قبل از شروع سرمایه‌گذاری، تحقیق و خطرات آن را درک کنید.

نکات آموزش بورس

مهم‌ترین تحلیل‌ها در بازار بورس!

تحلیل‌ها در بازار بورس به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند:

Ø     تحلیل تکنیکال

این تحلیل روشی است که با استفاده از آن می‌توان روند قیمت و حجم معاملات یک سهم یا دارایی مالی را بررسی کرد. در این تحلیل از ابزارها و نمودارهای مختلفی مانند خطوط روند، میانگین‌های متحرک، الگوهای قیمتی، شاخص‌ها و اندیکاتورها استفاده می‌شود. هدف این تحلیل «شناسایی الگوها و سیگنال‌هایی است که نشان‌دهنده روند صعودی یا نزولی یا تغییر روند بازار» هستند. این تحلیل براساس فرضیه‌ای است که می‌گوید تمام اطلاعات موجود بازار در قیمت‌ها منعکس می‌شود و قیمت‌ها به‌صورت تصادفی تغییر می‌کنند.

Ø     تحلیل بنیادی

هدف این تحلیل شناسایی سهام‌هایی است که ارزش واقعی آن‌ها بیشتر از قیمت بازار آن‌ها است و برای سرمایه‌گذاری طولانی‌مدت مناسب هستند. با استفاده از تحلیل بنیادی می‌توان ارزش ذاتی یک سهم یا دارایی مالی را با بررسی عوامل اقتصادی و مالی مرتبط با آن محاسبه کرد. در این تحلیل از اطلاعات مالی مانند ترازنامه، صورت سود و زیان، صورت جریان وجوه نقد، نسبت‌های مالی و اطلاعات کیفی مانند مدل تجاری، مزیت رقابتی وغیره استفاده می‌شود.

Ø     تابلو خوانی

این تحلیل روشی است که با استفاده از آن می‌توان با مشاهده و بررسی تابلوی معاملات بورس، روند قیمت و حجم معاملات یک سهم را پیش‌بینی کرد. هدف تابلو خوانی تحلیل، شناسایی قدرت و ضعف سهم، تشخیص نقاط حمایت و مقاومت، تعیین ورود و خروج مناسب و بررسی رفتار بازیگران مهم بازار مانند پول هوشمند، حقوقی و حقیقی است.

کلام آخر

در این مقاله نکات مهمی را در مورد آموزش بورس رایگان ارائه دادیم. امیدواریم این مقاله مفید بوده باشد و ترغیبتان کند تا بیشتر در مورد بورس و بازارهای مالی بیاموزید و از فرصت‌های این بازار بهره‌مند شوید. برای یادگیری بورس باید مراحل و روش‌های صحیح آموزش را یاد بگیرید و از تجربه و دانش خود و دیگران استفاده کنید؛ همچنین باید به ریسک‌ها و چالش‌های بازار آگاه باشید و راه‌های مدیریت و کاهش آن‌ها را بیاموزید.

منبع

https://chartiran.com/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا