ارزهای دیجیتالاخبار ارز دیجیتال

محققان امارات پلتفرم تجارت کربن بلاک چین را در COP28 راه اندازی کردند

این موسسه گفت که یک بلاک چین سبک وزن و کارآمد را اتخاذ کرده است که از نظر محاسباتی بیهوده نیست، که در آن تجارت را می توان با هزینه کم یا بدون هزینه تسهیل کرد.

در میان تلاش‌های دولت امارات متحده عربی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای به صفر خالص، یک مرکز تحقیقاتی وابسته به دولت ابوظبی از راه‌اندازی پلتفرم جدید ردیابی و تجارت کربن مبتنی بر بلاک چین خبر داد.

بلاک چین جدید در آخرین کنفرانس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل متحد (COP28) در ۵ دسامبر رونمایی شد و تجارت بین المللی توکن های کربن مرتبط با سرمایه گذاری در پروژه های سبز، مانند جنگل کاری و جذب کربن را امکان پذیر می کند.

طبق بیانیه ۵ دسامبر TII ، این پلت فرم توسط مرکز تحقیقات رمزنگاری موسسه نوآوری فناوری (TII) ساخته شده است .

TII خاطرنشان کرد: بلاک چین می تواند انتشار کربن را با ثبت انتشار گازهای گلخانه ای از هر سازمان دولتی یا خصوصی در سراسر جهان ردیابی کند.

TII وابسته به شورای تحقیقات فناوری پیشرفته ابوظبی، یک نهاد دولتی در ابوظبی است.

این یک جزء کلیدی در پیشبرد “چشم انداز ۲۰۲۱ امارات متحده عربی” با هدف تقویت اقتصاد کشور و “پرورش و محیط زیست پایدار برای زندگی با کیفیت” در نظر گرفته می شود.

پلت فرم نوآورانه CRC نشان دهنده جاه طلبی امارات متحده عربی برای تبدیل شدن به یک نیروگاه فناوری و تعهد این کشور به رهبری برنامه اقدام جهانی در زمینه آب و هوا است.

TII افزود: کاربران می‌توانند توکن‌هایی ایجاد کنند که مقدار معینی از دی اکسید کربن حذف شده از محیط را اندازه‌گیری می‌کند و سپس می‌تواند در طول سفر زنجیره تامین آن ردیابی شود.

تجارت انرژی همتا به همتا، ردیابی دفع زباله، فعالیت‌های بازیافت و تلاش‌های مدیریت جنگل‌داری از محتمل‌ترین موارد استفاده از بلاک چین هستند.

حسابرسان نیز برای اطمینان از شفاف و ایمن ماندن پلتفرم درگیر خواهند شد.

این موسسه گفت که پیاده‌سازی بلاکچین سبک و کارآمدی را اتخاذ کرده است که هدف آن «هدر دادن محاسباتی» نیست، که در آن تجارت می‌تواند با هزینه کم یا بدون هزینه تسهیل شود.

Ray O. Johnson، مدیر عامل TII گفت که راه حل بلاک چین گامی در جهت درست به سوی تبدیل شدن امارات متحده عربی به یک رهبر جهانی در فناوری است:

«ما مفتخریم که این پلتفرم ردیابی و تجارت دیجیتالی را در COP28 اعلام کنیم که نشان دهنده تلاش امارات متحده عربی برای تبدیل شدن به یک نیروگاه فناوری و نوآوری و تعهد این کشور به رهبری دستور کار اقدام جهانی در زمینه آب و هوا است.»

سال‌هاست که از فناوری بلاک چین برای ایجاد و مدیریت اعتبارات کربن استفاده می‌شود .در همین حال، تلاش‌های فزاینده‌ای توسط شبکه‌های بلاک چین برای کاهش مصرف انرژی در حال انجام است.

بنیاد سولانا ردیاب انتشار کربن در زمان واقعی خود را برای نظارت بر مصرف انرژی در شبکه سولانا راه اندازی کرد.

اتریوم در سپتامبر ۲۰۲۲ از اثبات کار به اثبات سهام تبدیل شد و مصرف انرژی خود را تا بیش از ۹۹.۹ درصد کاهش داد، در حالی که استخراج کنندگان بیت کوین به طور فزاینده ای به منابع تجدیدپذیر متوسل می شوند تا انتشار گازهای گلخانه ای را کاهش دهند.

Power Ledger و Energy Web از جمله پروژه های مبتنی بر بلاک چین هستند که بر پیاده سازی راه حل های کربن زدایی نیز متمرکز شده اند.

COP28 در ۳۰ نوامبر در دبی آغاز شد و در ۱۲ دسامبر به پایان می رسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا