اخبار گوناگون

افکار منفی را کنار گذاشتم و ثروتمند شدم

اگه تا الان راهو اشتباه میرفتی  اگه ناامید بودی اگه غم تو دلته که یک موقع نتونی اگه فکرای منفی تو ذهنتن و نمیذارن تمرکز کنی این هارو فقط و فقط یک نفر میتونه درستش کنه اونم خود خودتی. پس تصمیم بگیر زود شروع کنی. من با کنار گذاشتن این افکار منفی توانستم فرد ثروتمندی بشوم که در حوزه پسته فعالیت می کنم. در ادامه مقاله همراه ما باشید.

پسته خندان امروز

پسته خندان امروز یکی از کالاهای مهم کشاورزی و اقتصادی ایران است. سالانه چند صد تن پسته در ایران تولید می شود. بنابراین، این کشور مقدار قابل توجهی ارز از صادرات پسته به دست می آورد.

علاوه بر این، معیشت چند میلیون نفر در منطقه پسته کاری به این محصول بستگی دارد. به طور سنتی، اتحادیه اروپا (EU) یکی از مقاصد عمده پسته صادراتی از ایران بوده است. پسته فندقی منبع غنی چربی است و حاوی اسیدهای چرب لینولئیک است.

با این حال، آنها از جمله کالاهایی هستند که بیشترین خطر آلودگی به آفلاتوکسین (AF) را دارند و در نتیجه تشخیص سطح غیرقابل قبول AF در محموله‌های پسته ورودی به بنادر اتحادیه اروپا در سال ۱۹۹۷، شرایط خاصی برای ورود پسته ایران به اتحادیه اروپا وضع شد بنابراین تلاش های گسترده ای برای غلبه بر این مشکل صورت گرفت.

شرکت پسته خندان کرمان

در دهه گذشته، ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده پسته در جهان، مداخلات موثری را برای کنترل AF در پسته انجام داده است و شرکت پسته خندان کرمان از معروف ترین شرکت ها در حوزه پسته می باشند.

پسته به عنوان یکی از اعضای مهم محصول آجیل درختی در چندین کشور از جمله ایران، آمریکا، ترکیه، یونان، سوریه و چین کشت می شود. پسته سرشار از چربی است و حاوی اسیدهای چرب لینولئیک ضروری برای رژیم غذایی انسان است. از سوی دیگر، آجیل پسته از جمله کالاهایی است که بالاترین خطر آلودگی به آفلاتوکسین (AF) را دارد (Pittet 1998).

پسته خندان نمکی

پسته خندان نمکی چربی اشباع کمی دارد و می تواند منبع خوبی برای اسیدهای چرب تک غیراشباع d باشد. مصرف روزانه حدود ۵۷ گرم پسته می تواند باعث کاهش فشار خون در سالمندان شود. از پودر پسته در قنادی ها و از پوست سبز آن برای تغذیه گاو، گوسفند و طیور استفاده می شود.

روغن پسته در تولید لوازم آرایشی، ظروف مختلف و داروها کاربرد دارد. پسته گیاهی است که در مناطق مختلف ایران، ترکمنستان و افغانستان کشت و پرورش داده می شود. جنگل های طبیعی درختان پسته وحشی همچنان در مناطق مختلف شمال شرق ایران و افغانستان دیده می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا