به گفته CertiK، کلاهبردار در جریان بحث پیام بلاک چین که ممکن است هویت واقعی آنها را فاش کرده باشد، به نام مستعار آنها اشاره کرد.
شرکت امنیتی بلاک چین CertiK معتقد است که هویت واقعی حداقل یک کلاهبردار را یافته است که گفته می شود با کلاهبرداری فیشینگ “Monkey Drainer” مرتبط است.
Monkey Drainer نام مستعار یک کلاهبردار فیشینگ است که از قراردادهای هوشمند برای سرقت NFT ها از طریق فرآیندی به نام “فیشینگ یخ” استفاده می کند.
فرد یا افراد پشت کلاهبرداری فیشینگ ، میلیونها دلار اتر ( ETH) را از طریق وبسایتهای استخراج توکن غیرقابل تغییر کپی (NFT) مخرب سرقت کردهاند.
در وبلاگی در ۲۷ ژانویه ، CertiK اعلام کرد که پیامهای زنجیرهای را بین دو کلاهبردار درگیر در کلاهبرداری اخیر ۴.۳ میلیون دلاری پورشه NFT پیدا کرده است و توانسته یکی از آنها را به یک حساب تلگرام مرتبط با فروش کیت فیشینگ به سبک Monkey Drainer مرتبط کند. .
یکی از پیامها نشان میدهد که شخصی خود را «زنتو» میخواند و به فردی که وجوه را به سرقت میبرد، «کای» میگوید.
Zentoh ظاهراً از Kai ناراحت بود که بخشی از وجوه دزدیده شده را ارسال نکرد. پیام زنتو به کای دستور میدهد تا سودهای غیرقانونی را «در آدرس ما» واریز کند.
یک پیام زنجیرهای از شخصی که خود را «Zentoh» مینامد، باعث ناراحتی آنها شده بود که بخشی از وجوه فیش شده را از شخصی که «کای» خطاب میکنند دریافت نکردهاند
CertiK استنباط کرد که کیف پول مشترک آدرسی است که ۴.۳ میلیون دلار رمز ارز سرقت شده را دریافت کرده است. این شرکت افزود که یک “ارتباط مستقیم” بین کیف پول مشترک و “برخی از برجسته ترین کیف پول های کلاهبردار Monkey Drainer” وجود دارد.
آدرس کیف پول متصل به زنتو به نوبه خود با آدرس های متعدد مرتبط با کلاهبرداری Monkey Drainer مرتبط است
زنتو در پیام دیگری فاش کرد که این زوج از تلگرام برای برقراری ارتباط استفاده می کردند. CertiK یک تطابق دقیق با نام مستعار را در برنامه پیامرسانی پیدا کرد و آن را به عنوان «مدیریت یک گروه تلگرامی که کیتهای فیشینگ به کلاهبرداران میفروشد» شناسایی کرد.
این شرکت تعداد زیادی حساب آنلاین دیگر را پیدا کرد که احتمالاً به Zentoh مرتبط هستند، از جمله یکی در GitHub که مخازنی را برای ابزارهای کریپتو درینر ارسال می کرد.
اگر پیوندهای بین حساب ها مشروع باشد، هویت یک تبعه فرانسوی ساکن روسیه را آشکار می کند.
کوین تلگراف حسابهای مرتبط با آن شخص را بررسی کرد و حسابهای عمومی را پیدا کرد که به نظر میرسید به ارزهای دیجیتال علاقهمند بودند.
کوین تلگراف با این شخص تماس گرفت اما بلافاصله پاسخی دریافت نکرد.
کوین تلگراف به دلیل نگرانی های حفظ حریم خصوصی نام این شخص را منتشر نمی کند.
متأسفانه اخیراً از کلاهبرداریهای فیشینگ که کیف پولهای رمزنگاری شده را تخلیه میکنند، استفاده زیادی شده است.
کوین رز، یکی از بنیانگذاران مجموعه NFT Moonbirds، قربانی چنین کلاهبرداری شد که منجر بهبیش از ۱.۱ میلیون دلار از NFT های شخصی وی به سرقت رفته است.
اینفلوئنسر که در توییتر با نام «NFT God» شناخته میشود ، پس از دانلود نرمافزارهای مخرب از نتایج جستجوی Google Ad، با سرقت ETH و NFTهای گرانقیمت از کیف پولشان، به سرنوشت مشابهی دچار شد.