اخبار ارز دیجیتالارزهای دیجیتال

رگولاتور کالیفرنیا ردیاب کلاهبرداری رمزارز مبتنی بر شکایت را راه اندازی کرد

رگولاتور سالانه هزاران شکایت از مصرف‌کنندگان و سرمایه‌گذاران را در مورد کلاهبرداری‌های احتمالی کریپتو دریافت می‌کند و به نظر می‌رسد که با اطلاعات کاری انجام داده است.

دپارتمان حفاظت مالی و نوآوری کالیفرنیا یک ردیاب کلاهبرداری رمزنگاری جدید راه اندازی کرده است تا به معامله گران و سرمایه گذاران کمک کند تا تهدیدات احتمالی صنعت را شناسایی کنند.

zDFPI ردیاب را در ۱۶ فوریه راه‌اندازی کرد. این ردیاب بر اساس شکایات کاربران است، با این اساس دپارتمان فهرستی از شکایات مربوط به رمزنگاری توسط قربانیانی که ادعا می‌کنند کلاهبرداری شده‌اند یا تلاش برای کلاهبرداری را شناسایی کرده‌اند، تهیه می‌کند.

شکایات فهرست شده شرحی از ضررهای وارد شده در معاملاتی است که قربانیان آن را به عنوان بخشی از یک عملیات متقلبانه یا فریبنده شناسایی کرده اند.

با این حال، DFPI اعلام کرد که هیچ یک از کلاهبرداری های فهرست شده را تأیید نکرده است، اما خاطرنشان کرد که هر ساله هزاران شکایت از مصرف کنندگان و سرمایه گذاران را دریافت می کند.

آخرین کلاهبرداری های لیست شده در ردیاب جدید کلاهبرداری

کلوتیلد هیولت، کمیسیونر DFPI گفت: «کلاهبرداران در سایه هستند که از علاقه عمومی به دارایی های رمزنگاری استفاده می کنند تا از آسیب پذیرترین کالیفرنیایی ها استفاده کنند.»

وی افزود : این اداره برای شناسایی این افراد اقدام می کند:

«از طریق Crypto Scam Tracker جدید، همراه با تلاش‌های اجرایی دقیق، DFPI متعهد است که بر روی این شکارچیان بی‌رحم روشن کند و از مصرف‌کنندگان و سرمایه‌گذاران محافظت کند.»

اکثر ۳۶ شکایتی که قبلاً در ردیاب ذکر شده بود، کلاهبرداری های شبکه های اجتماعی و مهندسی اجتماعی بود که در آن کاربران فریب خورده اند تا از طریق کلاهبرداری در فیس بوک، واتس اپ، اینستاگرام، TikTok و برنامه های دوستیابی اقدام کنند.

چهار پنجم از آنها همان چیزی بود که DFPI از آن به عنوان ” کلاهبرداری های قصابی خوک ” یاد می کند، که اساساً تلاش های مهندسی اجتماعی توسط کلاهبردارانی است که سعی در ایجاد رابطه و اعتماد با قربانی دارند.

الیزابت اسمیت، سخنگوی DFPI گفت: “ما از مصرف کنندگان شنیده ایم که هشدارهای کلاهبرداری به آنها کمک می کند تا از کلاهبرداری های مشابه جلوگیری کنند.”

طبق DFPI، وب سایت های Imposter نیز یکی از رایج ترین کلاهبرداری های گزارش شده هستند. در این بیانیه آمده است:

«زمانی که شرکت‌ها یا وب‌سایت‌ها (جعلی یا غیرواقعی) نام‌هایی شبیه یا شبیه به صدا دارند، سردرگمی بالقوه ایجاد شده برای مصرف‌کنندگان واقعی است.»

این ردیاب همچنین دارای یک عملکرد جستجو است که کاربران را قادر می‌سازد تا وب‌سایت‌های بالقوه تقلبی یا پروژه‌های رمزنگاری را از قبل جستجو کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا