بهترین تخت بیمارستانی دارای طراحی استاندارد و ارگونومیک متناسب با وضعیت بیماران است. با توجه به اسم این وسیله، ممکن است فکر کنید که فقط میتوانید آنها در میان تجهیزات بیمارستانی و مراکز درمانی بیابید اما درواقع این محصول جزو وسایل و تجهیزات بستری هستند که حتی در برخی منازل برای استراحت بیماران وجود دارند.
درحقیقت جهت نگهداری و مراقبت از بیماری که در خانه دارید، داشتن یک تخت بیمارستانی بهعنوان روشی مراقبتی شناخته میشود که به استراحت و نشستوبرخاست آسان فرد مصرفکننده کمک شایانی میکند.
چنانچه علاقهمند به کسب دانستنیهای بیشتر درخصوص تخت بیمارستانی هستید، همراه ما تا پایان مقاله بمانید.
قدرت بازسازی و بهبودی با بهترین تخت بیمارستانی
معلولین، سالمندان و بسیاری از افراد جهت برطرفکردن اختلالات ناشی از بیماری، به بستری نیاز دارند، که بتوانند مدت نقاهت خود را روی آن سپری کنند. همچنین این موضوع به پرستاران و اطرافیان کمک میکند تا بهراحتی از بیمار مراقبت کنند. درواقع انواع تختهای بیمارستانی با ویژگیهای منحصربهفرد خود جهت رفاهحال بیماران طراحی شده است.
زیبایی و ابتکار در سیستم کنترل بهترین تختهای بیمارستانی
پیش از آنکه به بیان ویژگیهایی از بهترین تخت بیمارستانی بپردازیم، ترجیح دادیم ابتدا مدلهای آن را بررسی کنیم تا پیشزمینهای باشد برای کسانی که قصد خرید آن را برای منزل یا محیط بیمارستان دارند.
تخت بیمارستانی ساده یا مکانیکی
سادهترین تختهای بیمارستانی، با نام تخت دستی یا تخت مکانیکی شناخته میشوند چراکه تنظیم ارتفاع در آن بهواسطه نیروی دست صورت میگیرد. معمولا این وسیله برای بیمارانی قابل استفاده است که وضعیت جسمانی وخیمی ندارند و متقابلا ارتفاع برای آنها مهم نیست.
از ویژگیهای بارز تخت مکانیکی، باید بگوییم که آنها از استقامت نسبتا خوبی برخوردارند و قادر به تحمل وزن تا ۱۸۰ کیلوگرم هستند. بنابراین؛ برای افراد سنگینوزنی که نیاز به استراحت مطلق دارند، مناسب است.
همچنین آنها مجهز به رویه توری هستند که با عبورومرور هوا از ایجاد زخم بستر در بیماران پیشگیری میکنند. ضمنا، امکان شستوشو و استریلکردن تختهای مکانیکی نیز وجود دارد.
تخت بیمارستانی نیمهبرقی یا نیمهالکترونیکی
تختهای نیمهبرقی، بهعنوان بهترین تخت بیمارستانی معمولا برای بیمارانی کاربرد دارد که تعادل لازم را برای حرکت دارند و نیازی به تنظیم ارتفاع نیست. سوالی که ممکن است برای مخاطبان ایجاد شود، این است که چرا این تختها را نیمهبرقی مینامند؟
درحقیقت تنظیمات این تخت ترکیبی از سبک مکانیکی و الکترونیکی است. به این معنی که قسمت ابتدایی تخت (سر) و قسمت انتهایی (پا) بهصورت الکتریکی تنظیم میشود اما میزان ارتفاع با میل لنگ دستی قابل تغییر است.
تخت بیمارستانی تمام اتوماتیک یا تخت برقی
تخت بیمارستانی برقی بهجهت تکنولوژی منحصربهفرد خود، بهعنوان جدیدترین، پیشرفتهترین و بهترین تخت بیمارستانی شناخته میشود آنها ساختاری کاملا اتوماتیک دارند و در مدلهای ۴ شکن یافت میشوند. یعنی از ۴ قسمت امکان تغییر فرم این وسیله وجود دارد.
تخت برقی مختص بیمارانی است که بدون نیاز به کمک دیگران، با استفاده از الکتروموتور و جکهای برقی بر تمام بخشهای آن کنترل داشته باشند.
بهطور مثال عمل بینی، شکستگیها، جراحی قلب و سزارین، شرایطی را نشان میدهد که در آن بیماران امکان حرکت ندارند. بنابراین؛ نیاز به تختی است که آنها حداقل با تغییر زاویه سر، گردن، کمر و پا، بتوانند فعالیتهایی همچون خوردن و آشامیدن را بهراحتی انجام دهند.
انواع تختهای بیمارستانی با زاویه تغییرپذیز
از دیگر شاخصههای بهترین تخت بیمارستانی، تعداد شکنهای آن یا بهعبارتی قسمتهای تغییر زاویه است. در ادامه انواع تختها را بر همین اساس شرح دادهایم:
- تخت بیمارستانی تک شکن: در این تخت، همه قسمتها ثابت هستند بهجز قسمت ابتدایی تخت که جهت تغییر زاویه سر است.
- تخت بیمارستانی ۲ شکن: در این وسیله، ۲ قسمت ابتدایی و انتهایی، برای تغییر زاویه سر و پا متحرک هستند. تخت معاینه، نمونهای از این تختهاست که همه ما حداقل یک بار آن را امتحان کردهایم. این وسیله معمولا با طراحی مکانیکی ساخته میشود اما نوع الکتریکی آنها نیز وجود دارد.
- تخت بیمارستانی ۳ شکن: این تختها مانند نمونه قبلی، قسمت ابتدایی و انتهایی آن متحرک است اما با این تفاوت که بخش دیگری میان آنها وجود دارد که زاویه آن میتواند قابل تنظیم باشد.
- تخت بیمارستانی ۴ شکن: این تختها علاوهبر متحرکبودن قسمت سر و پا، یک بخش متحرک دیگر بین این ۲ بخش قرار گرفته است که مجددا در وسط خود یک شکن دیگر دارد.
راهنمای خرید بهترین تخت بیمارستانی، استثنایی انتخاب کنید
بهترین تختهای بیمارستانی، همانطور که از نام آنها پیداست، باید دارای طراحی کاملا استاندارد باشند تا راحتی و آرامش بیمار تضمین شود. به این منظور قبل از خرید این وسیله، بهتر است شاخصههایی را مورد ارزیابی قرار دهید.
بهطور مثال بیمار شما در چه سنوسالی قرار دارد؟ نیاز به استراحت کوتاهمدت دارد یا طولانیمدت؟ سلامت جسمانی او در چه شرایطی است؟ همچنین توجه به این نکات به شما کمک میکند تا خریدی کارآمد داشته باشید.
- محدودیتهای حرکتی بیمار: دقت کنید که بیمار شما با چه محدودیتهای حرکتی مواجه است. این مورد مشخص میکند که شما به تخت مکانیکی نیاز دارید یا تخت برقی؟
- تجهیزاتی که باید کنار تخت نصب شوند: اگر بیمار مورد نظر از کپسول اکسیژن، سرم یا سایر تجهیزات درمانی استفاده میکند، باید تخت بهگونهای انتخاب شود که امکان اتصال دستگاههای مختلف را داشته باشد.
- مدتزمانی که بیمار در تخت میگذراند: بیمار شما به استراحت کوتاهمدت نیاز دارد؟، بلندمدت؟ یا مادامالعمر؟ بر همین اساس باید تختهایی انتخاب شوند که علاوهبر فراهمکردن شرایط رفاهی بیمار، پرستاری از او راحتتر صورت گیرد.
- شرایط پرستار: چنانچه پرستاری که استخدام کردهاید، شرایط حرکتدادن بیمار را دارد، تختهای مکانیکی یا نیمهبرقی گزینه کارآمدی خواهند بود. در غیر این صورت استفاده از تختهای تمام الکترونیک الزامی است.
- امنیت تخت: توصیه ما این است که تخت بیمار دارای محافظهای کناری باشد یا ارتفاع کمی داشته باشد تا از سقوط احتمالی فرد پیشگیری شود.
- توجه به قد و وزن بیمار: اگر بهدنبال خرید بهترین تخت بیمارستانی هستید، قد و وزن بیمار را با فروشنده در میان بگذارید تا تختی مناسب وضعیت بیمار به شما پیشنهاد دهد.
- امکان جابهجایی تخت: تختی که قابلیت جابهجایی داشته باشد، به شما کمک میکند تا اتاق بیمار را بهراحتی تمیز کنید یا حتی برای تغییر حالوهوای بیمار، او را به جای دیگری منتقل کنید.
- توجه به زیبایی ظاهر: ظاهر تختی که بیمار ممکن است مدت طولانی روی آن وقت بگذراند، اهمیت ویژهای دارد چراکه بر روحیه فرد اثرگذار است. درواقع تختهایی با طراحی جدید روی کار آمدند که به شما این امکان را میدهد تا آن را با سایر آیتمهای اتاق هماهنگ سازید.
- ویژگی چرخها: جهت پیشگیری از هرگونه حرکت ناخواسته تخت، باید حداقل ۲ چرخ از ۴ چرخ قابلیت قفلشدن داشته باشد.
عواملی که تعیینکننده قیمت تختهای بیمارستانی هستند
قیمت تخت بیمارستانی در ارتباط با خصوصیاتی نظیر شکل، عملکرد، اندازه و مدلهای مختلف، متفاوت است. ازاینرو نمیتوان بازه قیمتی مشخصی را برای آن در نظر گرفت. اما بهطور کلی شاخصههای مهمی که در هزینه نهایی فروش تاثیرگذارند را بررسی کردهایم:
- کیفیت تخت و تشک: شما نمیتوانید از تختهای معمولی و ارزانقیمت، توقع کیفیت و تحمل بالای وزن را داشته باشید. اگر استقامت و استحکام تخت برایتان مهم است، به کیفیت فوم تشک دقت کنید.
- ابعاد تخت: طول و عرض استاندارد تختهای بیمارستانی را میتوان تقریبا ۲۲۰ در ۹۷ سانتیمتر در نظر گرفت که برای بیمارانی با قد و وزن معمولی طراحی شده است. اما افرادی که دارای قد بلند و وزن بیشازحد معمول هستند، نیاز به تختهای بزرگتری هم دارند که این موضوع در قیمت خرید تخت تاثیرگذار است.
- مدل تخت: همانطور که اشاره کردیم، تختهای بیمارستانی در ۳ مدل مختلف ساخته شدهاند که هرکدام بنا به امکانات و تجهیزات خود، قیمتهای متفاوتی دارند.
- تجهیزات جانبی: تجهیزاتی که امکان اتصال دستگاههای مختلف را کنار تخت میدهد، ریلهای محافظ جهت پیشگیری از سقوط بیمار، قفل چرخها که به ثابتشدن تخت کمک میکند و بیشمار موارد دیگر، همگی در افزایش قیمت تخت موثر هستند.
جمعبندی
بهترین تخت بیمارستانی، تختی با طراحی سفارشی است که پاسخگوی نیاز محیط بیمارستان و نیاز بیماران خواهد بود. همانطور که دانستید، این بسترها در انواع و مدلهای مختلفی وجود دارند که هرکدام بهنوعی با هدف تضمین سلامت و ایمنی بیمار و سهولت کارکردن با آن توسط پرسنل بیمارستان یا پرستاران در منزل استفاده میشوند.
وجه تمایز تختهای بیمارستانی از تختهای معمولی، این است که ارتفاع برخی قسمتهای آن قابل تنظیم هستند و این ویژگی نیز جهت رفاه بیشتر بیمار و انجام آسان مراقبتها و اقدامات درمانی تعبیه شده است.
گذشته از این مسائل، با توجه به توصیفاتی که در این مقاله از تختهای بیمارستانی خواندید، چنانچه قصد خرید محصولی تطبیقپذیر با شرایط بیمار و محیط دارید، وبسایت برانکارد به آدرس berankard.com در اختیار شماست. شما قادرید طیف متنوعی از محصولات را در حوزه پزشکی از این فروشگاه اینترنتی خریداری کنید.
کارشناسان مجرب نمایندگی فروش تخت بیمارستانی برانکارد، با ارائه اطلاعاتی جامع درمورد محصول، شما را برای انتخابی مفید و دقیق راهنمایی میکنند.