اخبار کسب و کارها

نرم افزار حسابداری ابری یا سنتی؟ کدام را برای کسب و کار خود انتخاب کنیم؟

با توجه به اینکه امروزه انواع زیادی از نرم افزار های حسابداری در بازار وجود دارد و افراد برای کسب و کارهای مختلف بین انواع مختلف مبهوت مانده اند ، تصمیم بر این شد که در این محتوا بطور کامل در مورد دو مورد از مهم ترین انواع نرم افزارهای حسابداری یعنی نرم افزارهای حسابداری سنتی و نرم افزارهای حسابداری ابری  را برای شما بطور کامل شرح دهیم و راهنمای جامعی برای انتخاب نرم افزار به شما ارائه دهیم. پس تا پایان این مطلب همراه قیاس باشید.

نرم افزار حسابداری سنتی چیست؟

به نرم افزارهایی که شرکت های مختلف برای انجام عملیات مختلف حسابداری ارائه میدهند و بر روی سیستم ها نصب میشود ، نرم افزار حسابداری سنتی میگویند. نرم افزار حسابداری سنتی قدمت بالایی دارد و اکثر شرکت های ایرانی از چندین سال قبل ، از این نوع نرم افزار استفاده میکردند. این نوع نرم افزار ها فایل های مختلفی در سیستم عامل های مختلفی دارند که افراد میتوانند آنها را نصب کرده و از آن بهره ببرند.

نوشته های مشابه

در اصطلاح عامینه شاید بتوان گفت که نرم‌افزارهای سنتی همان لیسانس نرم افزارها (On_premises) ها می باشد که توسط کاربران از شرکت‌های نرم افزاری خریداری شده و بر روی سیستم‌ها و یا سرورهای رایانه‌ای آن کاربران بصورت مجزا نصب شده و کاربر یا سازمان استفاده کننده از آن باید تمامی هزینه‌های موارد مربوط به نگهداشت و به‌روز بودن زیرساخت اختصاص دهد.

نرم افزار حسابداری قیاس ، یک نمونه کامل و با کیفیت از این نوع نرم افزار هاست که تمامی موارد مربوط به حسابداری در سازمان های مختلف و همچنین موارد مالیاتی ، حقوق و دستمزد و … را بطور جامع در اختیار افراد قرار داده است. شما میتوانید برای تست این نوع نرم افزار نیز با مشاورین قیاس ارتباط برقرار کرده و درخواست ایجاد دسترسی کنید.  یکی از جامع ترین و بهترین نرم افزارهای حسابداری سنتی در ایران برای شرکت ها ، نرم افزار حسابداری قیاس می‌باشد.

مزایای نرم افزار حسابداری سنتی چیست؟

  1. اولین و مهم ترین مزایای این نوع حسابداری ، کنترل داخلی داده ها است. یعنی تمامی دادها ثبت های حسابداری داخل سیستم های داخلی شرکت ذخیره شده و هر زمان که نیاز باشد ، میتوان از آنها استفاده کرد.
  2. امکانات ثبت خدمات و فعالیت های مختلف در تمامی زمینه های حسابداری یکی دیگر از مزایای نرم افزار حسابداری سنتی است که تمامی نیاز های شرکت ها را برطرف میکند.
  3. کاربران و حسابداران قدیمی ، بیشتر با کاربری این نرم افزارهای حسابداری سنتی آشنا هستند. رابط کاربری و تجربه کاربری آشنا و آسان یکی دیگر از ویژگی های این نرم افزارهای حسابداری میباشد.

معایب مربوط به نرم‌افزارهای سنتی کدام است؟

  1. هزینه‌های مستقیم و اولیه بالا برای آماده سازی زیرساخت‌ها همچون تهیه سرورها، نرم‌افزار حسابداری، اینترنت و …
  2. هزینه‌های مربوط به واحد IT در خصوص نگهداشت تمام زیرساخت‌ها و سخت افزارها و فرآیندهای مربوط به آن
  3. هزینه‌های بالا برای زیرساخت امنیتی سرورها و نرم افزار

بطور کلی نرم افزار حسابداری یکی از قدیمی ترین و بهترین نرم افزارها برای شرکت ها با کاربری های مختلف میباشد که میتوان از نمونه موفق آن به  نرم افزار حسابداری سنتی قیاس اشاره کرد.

نرم افزار حسابداری ابری چیست ؟

نرم افزار حسابداری ابری به نرم افزارهایی گفته میشود که ساختار آنلاینی دارند و بصورت آنلاین در اختیار کاربر قرار میگیرند. همچنین اطلاعات کاربران در این نوع از نرم افزارها در فضایی ابری که زیرساخت و سرورهایی که شرکت ارائه دهنده آن آماده کرده ذخیره میشوند و این یکی از مهم ترین و منحصر بفرد ترین ویژگی های آن میباشد. کاربرد و خدمات نرم افزار های حسابداری ابری شبیه به حسابداری سنتی میباشد و فقط بستر ذخیره سازی و نوع دسترسی به آن عوض شده است.البته ویژگی های بیشتری در این نرم افزارها دیده میشود که در ادامه بیشتر به آن میپردازیم.

یک نمونه موفق و بسیار دقیق از نرم افزارهای حسابداری ابری، نرم افزار پیشرفته حسابداری آنلاین ابرآ است که در نسخه اولیه خود یکی از بهترین های این دسته بوده است و نظرات خیلی از کسب و کارها، شرکت ها و موسسات بزرگ را به خود جلب کرده است. نرم افزار حسابداری ابری ابرآ  تمامی نیازهای موسسات را برطرف کرده و امکان دسترسی از هر نقطه از جهان فقط با اینترنت را برای همه برآورده کرده است. پیشنهاد میشود برای دسترسی و تست این نسخه فوق العاده از ابرآ به سایت این شرکت رفته و یک نسخه رایگان تهیه نمایید.

مزایای نرم افزار حسابداری ابری چیست؟

  1. همانطور که گفته شد، یکی از مهم ترین مزایای این نوع از نرم افزارهای حسابداری، دسترسی آسان آن است. افراد از هر نقطه از جهان تنها با استفاده از اینترنت میتوانند به نرم افزار حسابداری ابری دست یابند.
  2. نرم افزارهای حسابداری ابری هزینه های کمتری نسبت به دیگر نرم افزارهای حسابداری دارند و افراد دیگر نیاز به انجام بروزرسانی های سنگین با مبالغ بالا ندارند.
  3. با توجه به اینکه داده های کاربرانی که از نرم افزارهای حسابداری ابری استفاده میکنند در محیط امن و پشتیبانی شده نگهداری و ذخیره میشود، این نوع نرم افزارها امنیت بالایی دارند.

بطور کلی نرم افزارهای حسابداری ابری یکی از نمونه های کم هزینه ، امن و با دسترسی آسان از نرم افزارهای حسابداری هستند که در ایران مورد توجه فروشگاه‌ها، شرکت ها و موسسات زیادی قرار گرفت.

مناسب ترین نرم افزار برای حسابداری کدام است ؟

با توجه به پیشرفت علم و فناوری و بالا رفتن سرعت عملکرد در دنیای تکنولوژی و فناوری ، حوزه حسابداری هم از این قائده مستثنی نیست. بطور کلی هر چیزی که باعث راحتی و آسانی کار انسان شود ، پیشرفت محسوب میشود. یا بهتر است بگوییم که هر چه انسان کارهای روزمره خود را با استفاده از ابزارهای جدید سریع تر و با کیفیت تر انجام دهد ، موفق تر است و امروزه ابزارهای پیشرفته و با کاربری آسان و سرعت بالا حرف اول را در همه زمینه ها میزنند.

نرم افزارهای حسابداری ابری در مقایسه با نرم افزارهای حسابداری سنتی بسیار پیشرفته و ایمن تر هستند. افرادی که از این نوع نرم افزار استفاده میکنند تقریبا نیاز به هیچ نوع سخت افزار و نرم افزار پیشرفته ای ندارند و بصورت کاملا غیرمتمرکز در هر زمانی میتوانند به نرم افزار حسابداری ابری دسترسی پیدا کنند.

امروزه در جنگ بین نرم افزارهای سنتی و ابری میتوان گفت تقریبا نرم افزارهای حسابداری برنده بوده و بازخورد خوبی از استفاده شرکت های مختلف داشته است.

امنیت داده های کاربران یکی دیگر از بحث های مهم در بررسی تفاوت های نرم افزارهای حسابداری سنتی و ابری است. در نرم افزارهای حسابداری ابری ، داده ها و اطلاعات بصورت دقیق در فضای ابری ثبت و ذخیره شده و امکان هک و یا ناپدید شدن آن تقریبا صفر است. این یکی از ویژگی های متمایز کننده نرم افزارهای حسابداری ابری از سایر انواع است.

بطور کلی نرم افزار حسابداری ابری میتواند پیشرفتی در زمینه کسب و کارها ایجاد کرده و دغدغه های مهمی از مدیران مشاغل مختلف را از بین ببرد.

  1. نتیجه گیری

در توضیحات بالا متوجه کاربرد و مزایای هر نوع از نرم افزارهای حسابداری شدیم.  شما عزیزان میتوانید با بررسی کلی نیاز های خود و همچنین در نظر گرفتن شرایط ، بهترین تصمیم را برای انتخاب بین دو نرم افزار حسابداری سنتی و ابری اتخاذ کنید. حسابداری ابری همانطور که گفته شد در زمینه های سرعت ، امنیت و محدودیت مکانی بهتر از نرم افزارهای حسابداری سنتی است و میتواند تاثیر زیادی در روند ثبت داده های شرکت داشته باشد.

و در پایان شما میتوانید از بهترین نمونه های نرم افزار حسابداری ابری یعنی نرم افزار حسابداری آنلاین ابرآ بهره برده و دیگر دغدغه های خود را دور بریزید. تمامی کارهای حسابداری موسسه شما از هر نقطه جهان تنها با وصل شدن به اینترت قابل انجام است و در هر زمانی میتوانید با استفاده از نرم افزار حسابداری ابری ابرآ به اطلاعات و داده های شرکت خود دستیابی داشته باشید.

منبع: gheyas.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا