در ابتدای معاملات امروز بازار بورس، شاخص کل با رشد ۴۲۳ واحدی به عدد یک میلیون و ۴۷۷ هزار واحد و شاخص هم وزن نیز با رشد هزار و ۱۴۰ واحدی به عدد ۴۲۳ هزار واحد رسید ضمن اینکه نمادهای خودرو، خساپا و شپدیس بیشترین تاثیر را در رشد شاخص کل داشتند.در یک ماه گذشته روند شاخص بورس منفی بود. شاخص از محدوده ۱٫۵ میلیون واحدی به محدوده ۱٫۳ میلیون واحد رسیده است. گرچه چند روزی است روند شاخص به صورت دستوری مثبت شده است اما هنوز تغییری در پرتفوی افراد ایجاد نشده است. با توجه به روند بازار در روزهای گذشته پیشبینی کارشناسان از بورس به چه صورت است؟
در یک ماه گذشته روند شاخص بورس منفی بود. شاخص از محدوده ۱٫۵ میلیون واحدی به محدوده ۱٫۳ میلیون واحد رسیده است. گرچه چند روزی است روند شاخص به صورت دستوری مثبت شده است اما هنوز تغییری در پرتفوی افراد ایجاد نشده است. با توجه به روند بازار در روزهای گذشته پیشبینی کارشناسان از بورس به چه صورت است؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه درباره مدیریت پررتفوی سهامداران در شش ماهه دوم سال گفت: به نظز میرسد برخلاف سال ۱۳۹۹ تکیه بیش از اندازه به سود ناشی از خرید و فروش اوراق بهادار بدون توجه به ارزش ذاتی و عایدات مستمر یکی از محورهای اصلی تصمیمگیری و سرمایهگذاری در شش ماه دوم سال جاری باشد و به طور کلی سیاست مدیریت پرتفوی افراد باید به ترتیب بر اساس مدیریت ریسک نقدشوندگی پرتفوی، مدیریت ریسک بازدهی پرتفوی و مدیریت ریسک آسیبپذیری پرتفوی ناشی از تصمیمات خلق الساعه باشد.
وی همچنین درباره روند بازار سهام در ماههای آینده گفت: پیشبینی میشود با فرض ثابت بودن سایر متغیرهای اثرگذار بر وضعیت اقتصادی کشور، صنایع برتر با محوریت استراتژی مدیریت پرتفوی، صنایع ارزآور و خودکفا از حیث تامین مواد اولیه، پالایشگاهی، پتروشیمی، فولادی و فرآوردههای معدنی و کانی میتوانند پیش رو باشند. همچنین شرکتهای صنایع غذایی و دارویی، از نظر آزادسازی نرخ ارز برای تامین مواد اولیه و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی جزو صنایع پیش رو در بازار سرمایه خواهند بود.