ارزهای دیجیتالاخبار ارز دیجیتال

رشته کشف دستگاه های ماینر در ایران به یاسوج رسید

در روزهای گذشته و همزمان با قطعی های مکرر برق در کشور، گمانه زنی هایی مبنی بر تاثیر دستگاه های ماینر بر کمبود برق مطرح شد و همین گمانه ها آغازی بر کشف و ضبط دستگاه های ماینر غیرقانونی در کشور شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد از کشف ۱۹ دستگاه استخراج بیت کوین قاچاق در این شهرستان خبر داد. سرهنگ علی کرم بازیان در بیان جزئیات این خبر افزود: در پی دریافت خبری مبنی بر استفاده غیر مجاز از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال قاچاق در یکی از روستاهای شهرستان بویراحمد، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۴ ولایت این فرماندهی قرار گرفت.

نوشته های مشابه

وی ابراز داشت: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی و با تعامل با نماینده حقوقی اداره برق به محل اعزام و در بازرسی از محل ۱۹ دستگاه استخراج بیت کوین و ۳ دستگاه باکس سایلنت قاچاق کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد گفت: متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

همچنین در روز گذشته نیز تعداد ۲۲۱ دستگاه ماینر در خوزستان کشف و ضبط شده بود.

علی خدری با اشاره به برگزاری مانور سراسری مدیریت مصرف انرژی که در دو روز در سطح استان برگزار شد، اظهار کرد: این مانور به دلیل محدودیت‌های سوخت گاز در کشور، با هدف جمع آوری انشعابات غیرمجاز، تعدیل روشنایی معابر و شناسایی و جمع آوری مراکز استخراج رمز ارزهای غیرمجاز در تمام شهرهای خوزستان همزمان با سراسر کشور اجرا شد.

وی با بیان اینکه در بازرسی‌های انجام شده در سطح استان، تعداد ۶ مرکز غیرمجاز و ۲۲۱ دستگاه استخراج ارز دیجیتال کشف شد، اضافه کرد: این تعداد دستگاه ارز دیجیتال حدود یک میلیون و ۲۰۹ هزار و ۳۱۲ کیلووات ساعت مصرف برق داشته که این مقدار مصرف، معادل ۹ میلیارد و ۶۹ میلیون و ۸۴۰ هزار ریال هزینه است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با بیان اینکه جمع مصرف برق دستگاه‌های مکشوفه استخراج ارز دیجیتال ۵۳۰ کیلووات است، افزود: از ابتدای سال ۹۹، چند دستگاه استخراج ارز دیجیتال کشف و شناسایی شد که با کشفیات مانور اخیر به تعداد ماینرهای ضبط شده اضافه شده است.

خدری در ادامه گفت: یک در میان کردن روشنایی معابر، تعدیل روشنایی بلوارها و ورودی شهرها و خاموشی پارک‌ها از جمله اقدامات انجام شده در این مانور بود.

وی بر لزوم رعایت حداکثری مدیریت مصرف برق و گاز در ادارات، سازمان‌ها، بانک‌ها، به‌کارگیری دیزل ژنراتور موجود در ادارات، بیمارستان‌ها و شرکت‌های بزرگ و اطمینان از خاموش بودن تجهیزات برقی و سیستم‌های گرمایشی و به‌کارگیری حداقل روشنایی استاندارد پس از ساعت کاری ادارات و بانک‌ها، کاهش حداکثری روشنایی میادین، پارک‌ها و بوستان‌ها در شب تأکید کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا