ارزهای دیجیتالاخبار ارز دیجیتال

رفع مشکل yearn.finance، رشد ۲۵ درصدی قیمت رمز ارز YFI را در پی داشت

YFI امروز حدود ۲۵٪ سود کسب کرده است و پس از کشف یک آسیب پذیری که به سرعت برطرف شد، از کمترین میزان ۲۱،۰۰۰ دلار اخیر به ۲۹،۰۰۰ دلار رسیده است. روز گذشته قیمت توکن YFI، رمزارز اصلی شبکه Yearn.Finance بیش از ۲۵ درصد افزایش یافت. چندی پیش، پس از بروز ایرادات فنی در شبکه این پروژه دیفای، قیمت توکن آن به ‌محدوده ۲۱,۰۰۰ کاهش یافت؛ بلافاصله تیم توسعه یرن فایننس به دنبال رفع مشکل بوجود آمده برآمدند. پس از رفع مشکل بوجود آمده، قیمت ارز دیجیتال YFI نیز افزایش یافت و مجددا وارد کانال ۳۰,۰۰۰ دلار شد. در حال انتشار این خبر قیمت این توکن به ۲۹۲۵۸ دلار رسیده است.

ایراد فنی بوجود آمده در شبکه یرن فایننس در تاریخ ۲۴ سپتامبر کشف شد و یک روز بعد یعنی در تاریخ ۲۵ سپتامبر، به صورت عمومی منتشر شد. این مشکل در ظاهر یک اشتباه ساده و سهل‌انگارانه بوده که به کاربران اجازه می‌دهد تا در قیمت‌های پایین‌تر این دارایی دیجیتال را خریداری کرده و در قیمت بالا به فروش برسانند. تیم توسعه یرن فایننس مدعی شده که از این ایراد سواستفاده نشده است. اما آنها اظهار داشته‌اند که این مشکل زمانی کشف شد که برخی از کاربران زیان دیده، این ایراد را گزارش دادند زیرا قیمت توکن آن مانند تصویر زیر، افت کرده بود.

به دلیل آنکه پیش از رفع این مشکل، قیمت رمزارز YFI به نصف کاهش یافته بود، مشخص نیست که روند صعودی فعلی توکن YFI در اثر انتشار رفع مشکل این شبکه بوده است یا خیر؟ با این‌حال، قیمت این ارز دیجیتال در حال افزایش است.

محدوده ۲۰,۰۰۰‌ به نظر محدوده حمایتی مستحکمی برای YFI باشد. زیرا در صورتی که قیمت رمزارز شبکه یرن فایننس در محدوده ۲۰,۰۰۰ دلار معامله شود، ارزش بازار آن معادل ۶۰۰ میلیون دلار خواهد بود. این در حالی است که سرمایه قفل شده در این پروژه دیفای معادل ۸۰۰ میلیون دلار است. پس محدوده ۲۰,۰۰۰ دلار از منظر فاندامنتال نیز حمایت بسیار خوبی برای YFI است. با وجود آنکه این ایراد کشف شده، دومین مشکل فنی در این شبکه بوده، در حال حاضر ارزش بازار پروژه Yearn.Finance معادل ۹۰۰ میلیون دلار است. آسیب‌پذیری که اخیرا در شبکه یرن فایننس پدیدار شده، به سرعت با بازگشتن به استراتژی پیشین خود، برطرف شده است. به نظر می‌رسد تا زمانی که استراتژی قبلی مورد قبول همه باشد، قابل اجرا خواهد بود.

منبع: trustnodes

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا