فارکساخبار اقتصاد جهان

تنش های ایالات متحده و چین در کنار کرونا, سرنوشت دلار را تعیین می کنند!

دلار آمریکا در روز سه شنبه به دلیل تنش های دیپلماتیک بین ایالات متحده و چین و همچنین افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا, نتوانست اعتماد سرمایه گذاران را جذب کند. هرچند که بازار ارز روز آرام و کم تنشی را سپری کرد.

در حالی که با احتیاط سرمایه گذاران، بازارهای سهام سقوط کردند، نرخ ین تغییر کمی پیدا کرد و فرانک سوئیس به میزان خیلی کمی در مقابل یورو افزایش یافت و این امر تا حدی نگرانی بین سرمایه گذاران FX را نشان می دهد.

موج دوم ویروس کرونا باعث شده است که در برخی مناطق محدودیت ها مجددا اعمال شود و فعالیت های اقتصادی بار دیگر تحت تاثیر قرار بگیرند. همچنین این امر بر روی صعود چند ماهه بازار سهام که گمان می رفت راهی برای برون رفت از بحران اقتصادی موجود باشد, اثر گذاشته و رشد آن را با تردید همراه کرده است.

اکنون بازارها بعد از تنش های جنجالی بین واشنگتن و پکن در دسترسی به بازارهای مالی ایالات متحده، آزادی های مدنی در هنگ کنگ و همچنین ادعاهای ارضی دریای جنوبی چین, با تهدید دیگری روبرو هستند.

تحلیلگران ING معتقدند:

تنش های آمریکا و چین در مورد وضعیت موجود در دریای جنوبی چین به دلار آمریکا کمک کرده و ارزهای پرنوسان را سنجیده است, به طوری که دلار در معاملات هفته های اخیر بسیار نوسان داشته است.

با این حال، آنها گفتند که پیشرفت در تلاش های اتحادیه اروپا برای توافق بر روی بسته حمایتی و صندوق بازیابی در این هفته باعث حمایت از یورو و محدود شدن افزایش دلار خواهد شد.

برخلاف دیگر ارزها، شاخص دلار با ۰.۱٪ افزایش به نرخ ۹۶.۶۶۲ = USD رسید و در همان تناوب محکم باقی ماند.

نمودار شاخص دلار آمریکا

شاخص دلار ایالات متحده

یورو در برابر دلار با ۰.۱٪ کاهش در ۱.۱۳۳۱ دلار مواجه شد.

ارزهایی که به شدت در معرض احساسات تجارت جهانی قرار داشتند، کاهش یافته اند اما تعدادشان زیاد نیست. دلار استرالیا با افت ۰.۱٪ به ۰.۶۹۳۰ دلار رسید AUD=D3، در حالی که یوان چین با افت همراه بوده و به ۷.۰۱۸۵ یوان در هر دلار CNH=EBS سقوط کرد.

نرخ یوان بعد از انتشار اطلاعاتی که نشان می دهد واردات چین در ماه ژوئن برای نخستین بار از زمان همه گیری ویروس کرونا افزایش یافته است، دچار تغییراتی شد. دلیل این امر این دانسته اند که سرمایه گذاران بر روی تنش با واشنگتن متمرکز شده اند.

Junichi Ishikawa استراتژیست ارشد ارزی در IG Securities, در اظهارات اخیرش گفت:

مشکل هنگ کنگ به طور بالقوه می تواند منجر به تنش های تجاری جدید شود. تحولات منفی در هر دو جبهه می تواند باعث شود قیمت سهام پایین تر آمده و نرخ دلار و ین تحت تاثیر قرار بگیرند.

در روزی که گزارشات زیادی منتشر شده, شاخص احساسات اقتصادی ZEW در آلمان در ساعت ۹ به وقت گرینویچ اعلام می شود. همچنین نرخ تورم ایالات متحده برای ماه ژوئن در ساعت ۱۲:۳۰ به وقت گرینویچ دنبال خواهد شد.

پوند انگلیس پس از بازگشت اقتصاد در ماه مه با سرعتی بسیار کندتر از آنچه انتظار می رفت افت کرد و روند بهبود V شکل را که بسیاری از اقتصاددانان پیش بینی کرده اند، زیر سوال می برد. استرلینگ آخرین بار با ۰.۳ کاهش در ۱.۲۵۱۳ دلار GBP=D3 بود.

منبع: reuters

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. مطالب و اخبارتون به روز و جذاب است . آیا مطالب رو از سایت و منبع معتبری استفاده میکنید؟اگر منبع معتبر دارید این منابع چه منابعی هستند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا