فارکساخبار اقتصاد جهان

بزرگترین عرضه اولیه سهام در جهان

بعد از شوک اقتصادی ناشی از همه گیری ویروس کرونا که از اوایل سال جاری میلادی همه کشورهای جهان را تحت تاثیر قرار داد, حالا رفته رفته بازارهای جهانی تلاش می کنند تا به روزهای پررونق قبلی خود بازگردند. در این  خصوص گروه تکنولوژی مالی آنت، که زیرمجموعه غول خرید اینترنتی چین، علی‌بابا، است، در نظر دارد بزرگترین عرضه اولیه سهام تاریخ جهان را به صورت فروش دوگانه در بورس‌های شانگهای و هنگ‌کنگ انجام دهد.

به گزارش اسپوتنیک، شرکت تکنولوژی مالی آنت که در سال ۲۰۰۴ توسط علی‌بابا و مؤسس آن جک ما، تأسیس شد، حالا به برترین اپلیکیشن پرداخت در چین تبدیل شده است.

طبق گزارش های ماهانه بیش از ۷۰۰ میلیون نفر و ۸۰ میلیون شرکت از این غول تکنولوژی مالی برای تراکنش‌های مالی خود استفاده می‌کنند. علی‌بابا ۳۳ درصد از سهام این شرکت را در دست دارد.

آنت در کنار شرکت چینی تنسنت سالانه حدود ۲۲.۵ تا ۲۸.۸ تریلیون دلار از پرداخت‌ها و تراکنش‌ها را پردازش می‌کنند که این از حجم تراکنش‌های مسترکارت و ویزا بیشتر است.

ارزش کنونی این شرکت ۳۰۰ میلیارد دلار است که این رقم  به لحاظ ارزش ، بالاتر  از برخی بانک‌های بزرگ آمریکا، مانند سیتی گروپ با ارزش ۱۰۰ میلیارد دلاری است.

با توجه به اینکه بزرگترین مؤسسات مالی جهان حالا در چین قرار دارند انتظار می‌رود میزان فروش سهام این شرکت در عرضه اولیه آن به بیش از ۳۰ میلیارد برسد و از رکورد آرامکو با ۲۹ میلیارد دلار فراتر برود.

منبع: سنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا