ارزهای دیجیتالمعرفی ارزهای دیجیتال

معرفی رمزارز بایننس یو اس دی (Binance USD) و توکن BUSD

ارزدیجیتال بایننس یو اس دی با هدف بهبود اکوسیستم مالی غیرمتمرکز برای استفاده بدون حد و مرز از شبکه جهانی روی کار آمده است و باعث شده است تا دسترسی آسان، انعطاف و سرعت تراکنش‌ها به واسطه استفاده از دارایی‌های دیجیتال افزایش یابد.

ارز دیجیتال بایننس یو اس دی یک توکن ERC20 بوده و بر بستر بلاکچین اتریوم روی کار آمده است. این توکن‌ها با نسبت ۱ به ۱ با دلار آمریکا پشتوانه شده‌اند. معادل دلاری این توکن‌ها در حساب بانکی مربوط به پکسوس که در این پروژه با بایننس همکاری دارد، قرار گرفته است.

این ارز دیجیتال یکی از ۳ استیبل کوینی است که توسط رگولاتوری آمریکا تأیید شده است. دو استیبل کوین دیگر، GUSD و PAX هستند که به ترتیب به وسیلۀ شرکت Gemini و پکسوس ارائه، تأیید و پشتیبانی شده‌اند.

تاریخچه ارز دیجیتال بایننس یو اس دی

در تاریخ ۵ سپتامبر ۲۰۱۹، بایننس و پکسوس خبر از همکاری با یکدیگر برای ایجاد بایننس یو اس دی یا استیبل کوین شبکه بایننس را اعلام و تأیید دپارتمان خدمات مالی نیویورک را دریافت کردند. ارز دیجیتال BUSD در ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۹ فعالیت خود را آغاز کرد. این ارز دیجیتال با نسبت ۱ به ۱ با دلار آمریکا پشتوانه شده است. از تاریخ ۲۰ سپتامبر ۲۰۱۹ امکان تبادل BUSD در صرافی بایننس با جفت ارزهای BTC، BNB و XRP فراهم شد.

وضعیت فعلی ارز دیجیتال بایننس یو اس دی

در اوایل مارچ ۲۰۲۰، حدود ۶ ماه پس از شروع گردش توکن BUSD، حجم بازار آن نزدیک به ۲۰۰ میلیون دلار و حجم مبادلات روزانۀ آن نزدیک ۱۰۰ میلیون دلار شد. در تاریخ ۲۵ مارس سال ۲۰۲۰ در رتبه ۳۵ام سایت کوین مارکت کپ قرار گرفت.

همچنین بر اساس گزارشات و مستندات مجموعه بایننس، ۴۰.۰۰۰ کاربر در این صرافی وجود دارند که به هودل و ذخیره ارز دیجیتال بایننس یو اس دی پرداخته‌اند و تعداد آنها به طور میانگین در هر هفته ۲۰ تا ۳۰ درصد رشد داشته است.

موارد استفاده از ارز دیجیتال بایننس یو اس دی

از آنجایی که توکن BUSD بر بستر یک بلاکچین عمومی (بلاکچین اتریوم) ایجاد شده است، بسیاری از کاربران و تریدرها از آن به عنوان معادلی از ارزفیات استفاده می‌کنند. این بدین معنی است که بسیاری از کاربران قادرند تا نیازهای بانکی خود را با استفاده از این توکن و از طریق پکسوس برطرف نمایند. علاوه بر این توکن BUSD یک توکن ERC20 است و به همین دلیل امکان تعامل با تمامی توکن‌های اتریومی دیگر و همچنین اپلیکیشن‌های غیر متمرکز (DApp) را دارد.

ویژگی هایی که این ارز دیجیتال از آنها برخوردار است در ادامه آورده شده است:

  • عدم نیاز به پرداخت کارمزد میکر در معاملات جفت ارزهایی که یک سمت آنها BUSD است.
  • امکانات وام‌دهی در بایننس با استفاده از این توکن و کسب سود تا ۱۵ درصد سالیانه
  • امکان وثیقه گذاری این توکن در حساب مارجین بایننس
  • امکان وثیقه گذاری این توکن در حساب فیوچرز بایننس
  • امکان تبادل BUSD با ۴۸ جفت دیگر در صرافی بایننس همچون یوان چین، روبل روسیه و دونگ ویتنام
  • امکان تبادل دائمی استیبل کوین‌های دیگر با استیبل کوین BUSD در صرافی بایننس، با نسبتی یک به یک و بدون نیاز به پرداخت کارمزد برای استیبل کوین‌هایی همچون TUSD، USDC و PAX

علاوه بر ویژگی‌هایی که در بالا ذکر شد، ویژگی‌های دیگری نیز وجود دارد که باعث شده است این استیبل کوین توان رقابت با دیگر رقبای خود را داشته باشد و توجه کاربران زیادی را به خرید و نگهداری از این توکن جلب نماید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا