ارزهای دیجیتالاستخراج ارزهای دیجیتال

استخراج ابری بیت کوین (Cloud Mining) چیست؟

اگر می‌خواهید بدون یادگیری مهارت‌های فنی ماینینگ و یا وقت گذاشتن بر روی دستگاه ها و سخت افزارهای پیچیده, بیت کوین استخراج کنید, این نوشته از فیماچارت که درباره “استخراج ابری” است را با دقت بخوانید.

اگر پاسخ شما مثبت است، باید به سراغ استخراج ابری یا کلود ماینینگ (Cloud Mining) بروید. استخراج ابری یک راه جایگزین برای ماینینگ بیت کوین است که در آن، شما می‌توانید از قدرت پردازشی دستگاه‌هایی که در پایگاه‌های داده به اشتراک گذاشته شده استفاده کنید.

این شیوه به ویژه برای کسانی که از جزئیات فنی سر در نمی‌آورند یا نمی‌خواهند وقت زیادی به این کار اختصاص دهند، بسیار مناسب و کارآمد است. البته این روش هم مزایا و معایب مربوط به خود را دارد که در ادامه توضیح خواهیم داد.

استخراج ابری بیت کوین چگونه کار می‌کند؟

اصلی ترین تفاوتی که در میان شیوه‌های مختلف استخراج بیت کوین وجود دارد این است که چه کسی سخت‌افزار ماینینگ را مدیریت می‌کند. در ماینینگ معمولی و رایج، خود کاربر وظیفه دارد که به خرید، نصب، راه‌اندازی و نگهداری تجهیزات ماینینگ بپردازد ولی در استخراج ابری این کارها از دوش او برداشته می‌شود.

البته این خود مستلزم برخورداری از دانش فنی و مقدار قابل توجهی پول است! در استخراج ابری، مشتری برای دسترسی به خدمات باید با ثبت نام و تنظیم یک حساب، با شرکت مورد نظر قرارداد ببندد. چنین قراردادی بلافاصله پس از تنظیم، عملیاتی می‌شود و کاربر می‌تواند سود حاصل از ماینینگ را به دست آورد.

روش های استخراج ابری

در حال حاضر سه روش استخراج از راه دور فراهم است که عبارتند از:

  1. استخراج میزبانی (Hosted mining): یک ماشین استخراج اجاره کنید.
  2. استخراج میزبانی مجازی (Virtual hosted mining): یک سرور مجازی خصوصی بگیرید و نرم‌افزارهای ماینینگ خود را روی آن نصب کنید.
  3. قدرت هش اجاره‌ای (Leased hashing power): مقداری قدرت پردازش اجاره کنید، بدون این که نیاز داشته باشید که رایانه مجازی یا فیزیکی به آن اختصاص دهید.

محاسبه سودآوری

وجود تفاوت در میان سرویس‎‌های مختلف استخراج ابری باعث شده میزان سودآوری آنها نیز متفاوت باشد. اصولاً در نحوه محاسبه سود حاصل از استخراج ابری پارامترهای مختلفی دخیل است که اولین و مهمترین آنها، به معروفیت و شهرت شرکت میزبان بر می‌گردد.

توصیه ما این است که برای استخراج ابری به سراغ شرکتی بروید که شناخته شده است، از امنیت خوب و قابل توجهی برخوردار می‌باشد و نظرات مشتریان نیز نسبت به آن منفی نیست.

عامل دوم، هزینه‌های مربوط به این کار است که به صورت گیگاهش بر ثانیه (Gigahash per seconds یا به اختصار GH/s) محاسبه می‌شود. در شرکت‌های مختلف، این هزینه‌ها بسیار متفاوت است و در برخی از آنها به حدی بالاست که سود ناشی از ماینینگ را تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد.

دشواری فرایند ماینینگ و قیمت بازاری بیت کوین نیز بر میزان سودآوری این سرویس‌ها اثرگذار است. البته ابزارها و ماشین حساب‌های آنلاین متعددی وجود دارد که سوددهی استخراج ابری بیت کوین را محاسبه می‌کنند ولی این وب سرویس‌ها، با پارامترهای سخت‌افزاری سر و کار دارند و نسبت به پارامترهای استخراج ابری آشنا نیستند.

مزایا و معایب

پیش از این که به فکر استفاده از ماینینگ ابری بیافتید، بد نیست با برخی قابلیت‌ها و اشکالات آن آشنا شوید:

مزایا

  1. به نصب تجهیزات نیاز ندارید و از آن طرف می‌دانید هزینه‌ای بابت این کار بر عهده شما نیست.
  2. خانه شما ساکت‌تر و خنک‌تر خواهد بود چرا که از سر و صدای فن‌های خنک‌کننده در امان هستید.
  3. قبض برق شما سر به فلک نمی‌کشد.
  4. نیازی نیست که مشکلات نگهداری و تعمیر دستگاه‌های ماینینگ را تحمل کنید.
  5. به خرید تجهیزات اضافی نیاز ندارید.

معایب

  1. شما نمی‌توانید در آینده تجهیزات را بفروشید چون اصلاً متعلق به شما نیستند.
  2. درآمد کمتری نصیب شما می‌شود زیرا دست‌اندرکاران باید هزینه‌های دیگر را نیز پوشش دهند.
  3. خطر کلاهبرداری و تقلب.
  4. عدم وجود شفافیت در فرایند استخراج.
  5. عدم وجود کنترل و انعطاف‌پذیری روی کار.

سرمایه‌گذاری بر بیت کوین مشابه سرمایه‌گذاری بر هر محصولی است که ریسک بالایی دارد. این قاعده کلی و طلایی را هرگز از یاد نبرید:

روی چیزی سرمایه‌گذاری کنید که بتوانید آن را از دست بدهید.

 منبع:
coindoo

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا